Platyna Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja mu odpowiedziałem na pytanie. Mam gdzieś o co mu chodziło. Chociaż moim zdaniem chodziło mu właśnie o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Takie małe low poli tris:178 ver:105 niestety nie jestem pewny jak się zachowa z armature możliwe że będzie trza dodać parę poli tu i tam dla lepszego rigowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Takie małe low poli tris:178 ver:105 niestety nie jestem pewny jak się zachowa z armature możliwe że będzie trza dodać parę poli tu i tam dla lepszego rigowania Dla mnie to jest okropne, robiłeś 100 razy lepsze rzeczy, jeszcze te białe linie w ogóle pogłębiają efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dla mnie to jest okropne, robiłeś 100 razy lepsze rzeczy, jeszcze te białe linie w ogóle pogłębiają efekt. Robiłem ale używałem też znacznie więcej triangli A te białe linie to siatka do pokazania jak triangle rozłożone się na modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Robiłem ale używałem też znacznie więcej triangli A te białe linie to siatka do pokazania jak triangle rozłożone się na modelu Wiem co to jest, tylko po co to wrzucałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wiem co to jest, tylko po co to wrzucałeś ;) A czemu nie :) nie jest specjalnie imponujące graficzne (zwłaszcza że texture tak na szybko zrobiłem) ale za to jest dość interesujące pod względem technicznym jako że ciężko już o bardziej lowpoli humanoidalną postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ta peleryna czy co to tam jest będzie nie do z animowania, chyba powinieneś przedzielić ją na pół w pasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Tds'a z psysiem robimy. Tu: 'alien' jak to zwyczaj mówić. nie widzę w nim nic odkrywczego na razie, jest poprawny, ale wiadomością że robicie z psysiem TDS'a uradowałeś me serce razy sto. To będzie epicka produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 żałuj że nie widziałeś jaką animacje szkieletową zakodził :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Po tym https://gmclan.org/up3290_3_animacja_tds_v5.html stwierdzam iż jest przekozacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Matko Kuba, jak ja ci zazdroszczę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Boże, kuba wydaj w końcu jakąś grę bo to jest przezajeku*wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Yxe, lionx i inne nieoglądacze reklam: oglądajcie reklamy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chciałem zejść poniżej 178 tris nie udało się :P uważa co prawda praca ocenzurowana ale na wszelki wypadek i tak napisze że jest od 18 lat ;p https://gmclan.org/uploader/634/Kopia_0001.png 96 poli i 178 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 hmm, przy takiej jakosci to nawet jak bys dorobil jejfiutka, to bym sie nie zgorszyl, bo mozna by podciagnac pod kranik :P za malo trojkatow, czemu? nawet lalek Barbie nie cenzurują, a mają więcej poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ej patrzcie jaki fajny spell!!!1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 za malo trojkatow, czemu? nawet lalek Barbie nie cenzurują, a mają więcej poly. lalki barbie raczej nie mają sutków :P edit: no dobra dałem tekstury w wersji barbie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chciałem zejść poniżej 178 tris nie udało się :P uważa co prawda praca ocenzurowana ale na wszelki wypadek i tak napisze że jest od 18 lat ;p https://gmclan.org/uploader/634/Kopia_0001.png 96 poli i 178 tris Oh shit :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artengo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Oto mój pet! On też może zostać Tap Madl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 raczej Tap Szpadl. ale chcialbym miec takie papucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artengo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 A jaki masz rozmiar? Nie wiem czy nie będą za duże ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 top downowy Pan w garniaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 top downowy Pan w garniaczku zero dynamiki + słabe + zero szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 A jaki masz rozmiar? Nie wiem czy nie będą za duże ;/ Neros, po ile dostane te kapcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artengo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odkryłeś moje prawdziwe ja na które passów zapomniałem. Spytam mojego Pets'a za ile sprzeda. Tylko uważaj, on nie lubi się targować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dobry kit nie jest zly. zaraz Ci przypomne haslo na maila, Żuczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zero dynamiki + słabe + zero szczegółów co rozumiesz przez dynamikę w tym przypadku, bo toto animacji jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 co rozumiesz przez dynamikę w tym przypadku, bo toto animacji jeszcze nie ma Stoi na baczność ze stopami skierowanymi ku sobie? Porównaj z pozą tego kolesia co strone temu wrzucałem, ale jemu brakuje nóg, żeby było całkowicie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 po czym wnosisz że jego stopy są skierowane ku sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Pewnie dlatego, ze ich nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi