Crackkk-GM Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Są cycki, jest główna!główna? oO. tego jeszcze na GMClanie nie było. Nom, ogólnie nie jest źle, ale są małe niedociągnięcia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 główna ?? ale racja, zarys cyca jest. ogólnie nieźle . znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 szyja jest dobrej długości, popatrzcie gdzie się zaczynają ramiona. zajęło mi to jakieś 1,5 h anty, ta brew po lewej mogła by być dłuższa, ale ta po prawej chyba dobra? No właśnie to po prawej dziwnie uniesiona w porównaniu do tej po lewej, co sprawia wrażenie jakby otwierała jedno oko szerzej. Albo to dlatego, że są na tej samej wysokości a ta po prawej powinna być minimalnie niżej ze względu na przechylenie głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 tzn. ona jest bardziej uniesiona od lewej, to jest wykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @eltix: raczej płaskorzeźby :wheelchair: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Żeby nie było, że tylko platformy robię: Ręce ma przykre i ta bransoleta za ch**a nie pasuje, wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 bransoleta jest dobra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 EDIT Wzorowałem się kratosem z god of wara . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 cieniowanie pasa i rękawic do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 trochę mniejsza muskulatura by ładniej wyglądała ale tak o to jest śliczny, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dat ass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 https://gmclan.org/up3744_4_template_animations.html moje templejtowe animacje top-down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nieźle. żebym ja miał czas i chęci... :( utrzymujesz poziom :) ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Nudziło mi się i narysowałem w crapowatym paincie na nawigacji całkiem fajny miecz i jakiegoś mutanta który w zasadzie nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No... tego 'mutanta' nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Musi ci wystarczyć oko, trochę mały ekranik masz na nawigacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie wiem, gdzie ty masz mutanta, ale fajna studnia, droga i jezioro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 I jeszcze drzewo... ale gdzie do k**wy widzisz studnię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Człowieku, zamiast non-stop siedzieć przed telewizjorem idź poczytać książki i rozwijać wyobraźnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Jeśli chcesz wiedzieć, czytam dużo książek... A studnia wygląda inaczej! Toto nawet nie przypomina studni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 4tk nie zauważyłeś że on ma oko? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Za nisko trzyma tą kuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 4tk: to jest właśnie efekt nie czytania książek, zamiast widzieć oko, które tam jest ty widzisz studnię ( nie mówię, że to źle, ale mogłeś studnie podać jako ewentualność a nie jako jedyne co się tam znajduje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Haha, z tej strony na to nie spojrzałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Już wams się pewnie znudził ten model ale to już raczej ostateczna wersja :P 324 tris, 201 poli (nie licząc orba i różyczki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ręce a nad nimi serce. ( Paint ) Możecie sobie krytykować, MI TO WISI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jeśli Ci to wisi to po co wrzucasz ? Imho dupne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ciekawe ręce... hmm... to chyba sztuka abstrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ręce a nad nimi serce. ( Paint ) Od razu skojarzyło mi się to przyznaj się przerysowywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi