Adriann Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jak zgadniecie kto to to i tak będzie jakiś sukces xD Test nowego stylu graficznego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja zgadne! To jest.. to jest... Już wiem! Jak szedłem dziś do sklepu to widziałem takiego gościa, tylko on szponów nie mniał ani tych blizn na twarzy! Myślałeś że nie zgadne? -.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Kurde...dobry jest,nie udała mi się ta konspiracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Freddy Kruger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wolverine bez futra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 brzytkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 propa zarzuc cos ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Edward Nożycoręki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 2 nowe formuły i 3 nowe statki: http://www.pix.art.pl/node/9889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jak zgadniecie kto to to i tak będzie jakiś sukces xD Test nowego stylu graficznego.. To jest Łysy facet ze szponami... isn't it? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Brawo dla Platyny:D Może i słabe,ale wolę to niż szybko stracić wenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Eee... a cóż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Brawo dla Platyny:D Może i słabe,ale wolę to niż szybko stracić wenę Trudno nie było. Mamy do wyboru Wolwierina, Edwarda i Fraddy'ego. Do pierwszej dwójki mu bardzo daleko. A gdzie kapelusz? Poza tym bardzo złe podejście masz. Eee... a cóż to? Jakaś platforma. I to prześliczna platforma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jeśli o to ci chodzi to siedzę 2 lata w gmie,nigdy mój projekt nie przetrwał dłużej niż 2 tygodnie...Więc o jakie podejście ci chodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Może i słabe,ale wolę to niż szybko stracić wenę My tu nie chcemy oglądać słabych rzeczy więc takowe zostawiaj dla siebie. Właściwie to absolutnie nic ci z nich nie przyjdzie więc naucz się cierpliwości do dopracowywania jednej rzeczy. O to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 No wiesz..niby tam ukończyłem pare pierduł w stylu tych co tu dostają 1\2 gwiazdki,ale tego nikomu nie pokazuję;p Właśnie mam słomiany zapał..i nie daję sobie z nim rady,im ambitniejszy pomysł tym szybciej przemija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Takie cóś wyskrobałem w 2 minuty w FotoSzopie :) Tak dla jaj ten napis :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ta druga to już >1h pracy, pierwsza około 40 minut. (pierwsza to ta mała) na tej większej szczególnie dumny jestem z tych ostrych kamienii :) Ogólnie to pierwszy raz robiłem coś na co poświęciłem >10 minut, więc jestem ciekaw jak mi wyszło. Mówcie co warto poprawić, itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo fajne :sp_ike: A jak moje się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 anty, to jest mistrzowskie, rób coś do tego kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 /ignore Smo @Anty zajefaajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 To już ostateczna wersja chyba, brakowało czegoś na dole, a teraz już z każdej strony porządnie wygląda. Fajnie, że się podoba, mam nadzieję, że pi1er skończy swoją minigierkę to zobaczycie je w akcji ;) edit: za ostro troche te kamienie ucięte, ale na to już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 @Morro - [foch] trudno [/foch] @ANtY - bardzo fajne :) Moja kolejna beznadziejna praca z FotoSzopa...: KOPYCIAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 @up- wyjątkowo denerwujące słowo. Na temat wykonania się nie wypowiem bo widocznie jestem zbyt głupi, żeby docenić tę wielką sztukę @anty- Muszę dołączyć do grona podziwiających twoją pracę. Jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 praca anty prawie jak z kapitana pazura. praca o kopyciaku, jak to powiedział mój kolega, przypomniała mu jak był owcą i dreptał po afganistanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajne :) Nawet bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Praca ANtY oczywiście fajna. Ja jestem do du*y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Smo twoje prace są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi