Dawidds Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Chmury nawet wyszły, ale nad resztą jeszcze troszkę popracuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A czego nie rozpoznajesz? o.O Ciebie, i tych górek po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gimp (tablet) FULL HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 było by ładne gdyby nie niebieskie chmury, btw, góra nieba powinna przechodzić w ciemny fiolet/granat z leksza, góry zaś im bliżej tym ciemniejsza zieleń/brąz/czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gimp (tablet) FULL HD Dobrze, że to hd, przyjrze się szczegółom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mój nowy styl graficzny;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 plastelina? :D miecz troche dziwny wyglada jak by był z plasteliny jak i cala postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nom:D Ale w podobnym otoczeniu będzie wyglądać 'naturalnie';p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mój nowy styl graficzny;D nietypowy ale fajny mi się podoba :P Wiem drzewo wam się wciąż niepodobna zresztą tak jak reszta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co to takie ciemne że nic nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no drzewo jest straszne :P i za bardzo prześwitujące :P ale ten czołg czy co to jest nawet fajnie wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mój nowy styl graficzny;D Wow! Chciałbym zobaczyć grę z taką (tylko z dobrze zanimowaną) grafiką, zrobioną w GMie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co to takie ciemne że nic nie widać? To ciemne to informacja że masz źle skalibrowany monitor (albo ja mam :P) no drzewo jest straszne :P i za bardzo prześwitujące :P ale ten czołg czy co to jest nawet fajnie wygląda :) Tak to czołg, widocznie trochę go przypomina jakiś sukces jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wygląda jak plestelinowa/plastykowa zabawka / model 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Niestety Anty,lepiej nie potrafię,chociaż myślę że narazie już nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a co sądzicie o takiej grafice do gry? są to tylko ściany ale chodzi mi o styl pixelart. Podoba się? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a co sądzicie o takiej grafice do gry? są to tylko ściany ale chodzi mi o styl pixelart. Podoba się? :D Tibia, nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 nie podoba ci się tibia czy moja grafika? czy to że perspektywa jest ta sama? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Niestety Anty,lepiej nie potrafię,chociaż myślę że narazie już nie jest źle A czy ja mówię, że to źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nie podoba mi się Tibijska perspektywa. EDIT: z resztą Tibia też mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 @Lordis: Spoko są te graficzki, nie słuchaj ich, ja w nich nie widze niczego z tibii. @Exigo: Nie wiem co to jest:P ale wygląda świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Aż mnie zachęciłeś do ściągnięcia sculptrisa. Tylko czytam można dawać jakieś textury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No no, Exigo brawo :thumbsup: Świetny ten programik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Fajna czaszka jakiegoś pluszaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No ja myślałem, że modele w grze Lineage 2 są fajne, szczególnie potworów, ale Exigo - jakbym zobaczył grę z całością tak udetalowaną, to bym się chyba zapłakał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No ja myślałem, że modele w grze Lineage 2 są fajne, szczególnie potworów, ale Exigo - jakbym zobaczył grę z całością tak udetalowaną, to bym się chyba zapłakał :D Chyba z tego powodu, że by tej gry twoja karta nie uciągła ;p a model świetny Exigo ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No ja myślałem, że modele w grze Lineage 2 są fajne, szczególnie potworów, ale Exigo - jakbym zobaczył grę z całością tak udetalowaną, to bym się chyba zapłakał :D Gdzie każdy model ma 100k trojkatow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 @ANtY, Model po retopologii, w sumie ok. 650 poly z normalmapą. ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 czy mi się wydaje czy ta normal mapa nic nie zrobiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi