LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 mi te ogrodzenie wydaje się modelem ;o To zdjęcie? Co nie? A to z sygny coś podobne :D W połowie obydwoje macie rację, modelem jest jedynie środkowy panel ogrodzenia (co zresztą widać :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a ja sobie zrobiłem space marinesów! Są słabi bo robiłem je krótko jak na grafikę ;p który lepszy? top down czy boczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Platform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Platform jest lepszy, jednak przydałoby się lepsze pocieniowanie i zmienienie naramiennika, bo obecnie nie to że jest o wiele za duży to w dodatku żółta obramówka wali po oczach, przez reszta się nieco zlewa ;) LionX: Gdyby nie te cegiełki (tekstura) to byłbym w stanie uwierzyć, że to prawdziwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 LionX: Gdyby nie te cegiełki (tekstura) to byłbym w stanie uwierzyć, że to prawdziwe ;) Lol przecież pisze że ta pośrodku to 3D a reszta jest prawdziwe :/ przecież na czymś trzeba było się wzorować :P @Farkraj Zdecydowanie top down :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Lol przecież pisze że ta pośrodku to 3D a reszta jest prawdziwe :/ Lol, tyle, że ja o tym wiem :D mówię o tym modelu tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 zmienienie naramiennika, bo obecnie nie to że jest o wiele za duży Chyba nie widziałeś space marinesa nigdy ;p i nie wiem czemu mowice ze top down... w grze top down wygląda obrzydliwie :( nie macie gusto ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Lol, tyle, że ja o tym wiem :D mówię o tym modelu tylko. A to przepraszam, źle cię zrozumiałem :) Tym razem też to po prostu tu zostawię słaba ostrość :/ ktoś bawił mi się aparatem i zmienił ustawienia @Farkraj Może i nie mam ale pytałeś się to ci odpowiadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 to w aparacie są jakieś ustawienia? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W jakich ty czasach żyjesz? słyszałeś o czymś takim jak aparat cyfrowy :P edit: ba co ja pletę nawet te stare miały ustawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no mam aparat cyfrowy ale jak robilem jakies zdjecie to na takich ustawieniach jakie mi dali fabrycznie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Chyba nie widziałeś space marinesa nigdy ;p Takiego to raczej nie :P no ale co do reszty zdania nie zmieniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak widzisz naramienniki są dosyć duże, dlatego taki zrobiłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 zmienienie naramiennikaJa raczej sugerował bym mu buty zmienić bo teraz ma takie kanciaste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 on jest bez butów, bo ucieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W każdym razie jest słaby, pomijam już 0 cieniowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a w dupie was mam :( mi sie podoba... a glorious dalej wygląda jak catch the clown! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak widzisz naramienniki są dosyć duże, dlatego taki zrobiłem :> Faktycznie :P Jakbyś swojemu walnął kolorystykę taką jak tego powyżej to by było super. Chodzi mi głównie o kontrast żółtego i granatowego. Szykujesz go na postać gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ogólnie planuje gre w uniwersum WH40k i dlatego robie różne grafiki z różnymi widokami aby dobrać taki w którym najlepiej bym zrobił grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ogólnie planuje gre w uniwersum WH40k i dlatego robie różne grafiki z różnymi widokami aby dobrać taki w którym najlepiej bym zrobił grafiki Planowanie to piękny etap produkcji gry. Taki super, że większość twórców poza niego nie wychodzi. (zero aluzji) a glorious dalej wygląda jak catch the clown! Nom, trzeba będzie nad tym popracować, najlepiej jakbyś na naszym forum/w temacie na gmc napisał co konkretnie byś zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jedna z moich prac. Portret mojej siostry. Całość stworzona w Photoshopie. [czas pracy: ~10h, 12 warstw, praca robiona myszką] Widzę, że się podobają to wrzucam następną :) Portret mojego brata, też stworzony w całości w Photoshopie. [czas pracy: ~6h, 10 warstw, praca robiona myszką] Wrzuciłem prace chronologicznie od tyłu. Siostra to moja ostatnia praca jaką zrobiłem, brat był tworzony wcześniej. Więcej nie wrzucam, bo ostatnia praca to autoportret :P Po długim czasie zabrałem się za młodszego brata: i wersja black & white: Całość oczywiście przy pomocy myszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Simsowate to trochę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kurde,każda praca odrobinkę słabsza od poprzedniej:/ boo pierwsza jest ######aszcza,druga bardzo fajna a trzecie tylko fajna;p najnowsza praca jest troszkę...za bardzo sztuczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wygląda jak model 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 siostra fuckable reszta meh i rzeczywiscie wygladaja jak modele :P jakies takie przestrzenne to mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to ja tez dodam cos od siebie xD mój pierwszy pixel art :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Pocieniuj to teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wygląda jak model 3d. Bo jego rodzeństwo to modele 3d ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mój drugi maly projekcik pixel art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi