Makary155 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 zainspirowany pewną grą zrobiłem ten oto miecz. Kto zgadnie co to za gra i nazwę miecza?:) Yafaray, 2026 poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie ma miecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nikas, ślepyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 to jest maczeto-szablo-miecz nie miecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Bo to bułat, który także mieczem jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ładne , takie proste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nieźle Wojzax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Właśnie źle, Wy macie powiedzieć CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 https://gmclan.org/uploader/4796/f5233afc6f.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Właśnie źle, Wy macie powiedzieć CO: D Płaski ryj ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Właśnie źle, Wy macie powiedzieć CO Włosy mają być niżej na glacy albo głowa za długa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nos jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 zainspirowany pewną grą zrobiłem ten oto miecz. Kto zgadnie co to za gra i nazwę miecza?:) Yafaray, 2026 poly. Wygląda jak z PoPersia jakiegoś fafnir? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nieźle, ale wygląda jak bokser (nos) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wygląda raczej jakby wojzax nie umiał narysować nosa z odpowiedniej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No o tym mówię... wygląda, jakby miał nos rozpłaszczony jak bokser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Może nos ma być szerszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nikas, ślepyś? jak pisałem posta to naprawdę nie było tego miecza, ale po chwili wyszedłem z domu i dopiero teraz doszedłem do siebie ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pochwalę się następnym moim dziełem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Wojzax: Żak naprawdę podobny, skubany! A to najważniejsze. I lubię te cieniowanie na uchu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 @Wojzax - Bosak grał w M jak Miłość ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A takie ikoneczki, co zrobilem se dzis do pokazywania statystyk :P Moj 1 post tutaj ._.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mają coś w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.talbot Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pierwsze projekty postaci do mojej gry. w miedzy czasie plany sie pozmieniały a wstepne ,,szkice'' zostały. obrazki z opisami miały być dla mnie wskazówką jak dana postać ma sie poruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 A takie ikoneczki, co zrobilem se dzis do pokazywania statystyk :P Moj 1 post tutaj ._.' Mi się bardzo podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Saus, genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 talbot, twój styl jest... interesujący saus, it's grait! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.talbot Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ha ha ha interesujący to jeszcze nie oznacza dobry. kiedy nie rysuje układam też sobie rymy, np. więcej ,,grafik'' w podobnym stylu znajdziesz na moim profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ha ha ha interesujący to jeszcze nie oznacza dobry. On ironizował z tym interesującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 talbot ty nie rozumiesz słowa "interesujący? Dokładnie to w "", znaczy niby coś co jest w środku(w tym konkretnym razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi