Morro Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 @up Why some ppl dont get the idea of retro games/graphics? A pająk jest suuuuuuuper :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Bo im się nie podobają? Proste. Tak jak fani retro mogą nie rozumieć grafiki 3D w mistrzowskim wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Chodzi mi o to "za pikselowate". Nie, że mu się nie podoba czy coś tylko to ma być takie za pikselowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Niejasno piszę? Jeszcze raz: nikt nie ma obowiązku tolerowania każdej grafiki. To kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Masz rację,a wracając do tego pająka...ja byłem pewien że to jest zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Cóż... może fotka fajna, ale CZEMU TO MUSIAŁ BYĆ PAJĄĄĄĄĄĄK? Bo sarny, lisy, niedźwiedzie (te akurat rozszarpują :P), króliki,itp. mają tendencje do uciekania jak się podejdzie zbyt blisko :P a wracając do tego pająka...ja byłem pewien że to jest zdjęcie a nie jest O.o ? nie przesadzaj aż taki dobry w modelowaniu to nie jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 To nie mogłeś pstryknąć... żuczka toczącego kulki? :D On nie ucieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 żuk gnojarz? popierdziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No co ty... taki mały... krótkie nóżki to musi być powolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jaszczurka też ma małe krótkie nogi , a biega całkiem szybko więc to żaden argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ale żuki z reguły są powolne. Widziałem dużo żuków w lesie i żaden nie był szybki. To może ślimak? Powolny, nawet wolniejszy od pająka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Cyknij Chrabąszcza w locie. To by było fajne dopiero :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Trochę krzywy, a stylem mi podchodzi pod another world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dlatego że w powiększeniu widać piksele, czy dlatego że ma prawie pomarańczowe włosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W powiększeniu :P Do pomarańczowego tyci mu brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 I taki trochę goławy... podchodzi pod 18+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 no, taki jakiś w ogóle dziwny, golawy i trochę klata nieproporcjonalna do rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 czemu masz piane w ustach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to jest maseczka higieniczna : / @EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Po prostu brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co ty chcesz, miasto fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Słaba trawa,reszta good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Mi się domki podobają :) Popracuj nad drzewkami, trawką , rzeczką, i tym kwadratem w górnym lewym rogu ( co by to nie było :P ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 To zboże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 armata jo druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Po prostu brzydkie. Właśnie , że ładne ale co może wiedzieć człowiek nie znający się w ani jednym procencie na pixelarcie T_T Nie to żebym mówił , iż jestem w tym masterem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ale tylko np. tylko osoby znające się na pixelarcie grają w gry z grafiką pixelart? Każdy ma prawo ocenić :P Albo np. tylko ten co zna się na sztuce może ocenić obraz? Przecież jednemu się podoba, drugiemu nie. Każdy gust jest inny ;) Mi się tam graficzka podoba :) Tylko te drzewka po lewej, dziwnie wyglądają (wszystkie prawie takie same) i rzeka jest zbyt prosta :) No może to specjalnie tak wykopane, kto wie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 W sumie to i masz trochę racji , aczkolwiek wypadałoby zapoznać się z tym stylem bo jego piękno kryje się w pixelkach których większość ludzi nie dostrzega . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @eltix pierwsza fajnie ci wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi