Assassin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 No teraz to zauważyłem,poprawię wieczorem;] Pewnie czaisz już o co chodzi, ale dla pewności krótko napiszę :P . Chodzi o to, że jak chodzisz, to do przodu wysuwasz raz lewą, raz prawą rękę, i tak samo - raz prawą, raz lewą nogę. U ciebie jest tylko jeden przypadek, dlatego "połowa animacji" ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Kris, wymaga jeszcze dopracowania geometrii i shaderów. 1200 poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 kolory Ci wjezdzaja na kontur, sprobuj moze rysowac na warstwach, kontury na jednej kolory na drugiej wtedy nie bedzie takich motywow. ogolnie praca wyglada na nieskonczona, chociaz swoj potencial ma. Wiem, ale zrobiliśmy takie ograniczenie - 20 minut :) co do linka szpaqa99 - są różne style malowania, każdy to robi jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Makary, mogę cię prosić, żebyś zrobił frostmourne z warcrafta? Plaaaax bardzo, chciałbym to zobaczyć w twojej wersji. Chyba że ktoś chce to nie obrażę się za więcej prac : ) No i Kris kulaśny, inaczej bym na to nie wpadł z frostem. http://burningcokeman.files.wordpress.com/...frostmourne.jpg http://i263.photobucket.com/albums/ii153/i...Frostmourne.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Katany po jedyne 140 poly, tekstura 256x256. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 @Anty: Ale nie wszystkim się podoba. Jak się robi to tak aby było ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 @Anty: Ale nie wszystkim się podoba. Jak się robi to tak aby było ładnie. Spodziewałem się takiego komentarza, czy ja gdzieś napisałem, że w moim stylu doszedłem do perfekcji? Na pewno nie będę uczył się z tutoriala. A i tak btw. porównaj prace propy z tymi z tego tutoriala, jednak zupełnie co innego, a jednym się to podoba, innym to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Kuba, błagam - mógłbyś też spróbować swoich sił w frostmournie? O ile jeśli ktoś chce - nie, że to dla mnie tylko chciałbym zobaczyć to w waszym wykonaniu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Platyna masz racje. Ja rysuję na warstwach i poźniej ładnie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wersja druga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Morro, spróbuje sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Nikas nie oszukujmy się Twoje animacje to przesunięcie jednego pixela w lewo i prawo . biggrin.gif tak, ale to nie znaczy, że inni muszą iść moim śladem druga również nie za fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Morro, spróbuje sie... Bóg zapłać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Adriann, czemu jedna ręka rusza się inaczej niż druga ? Pewnie tak samo z nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Takie coś, oceńcie. Nie miałem pomysłu na te skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Zaczynam. Co to jest? Jakaś fabryka? :) Dodaj cieniowanie. Ten zielono-żółty nie zlewa się z pomarańczowymi kominami (jak coś) :( Ogółem ładnie, tylko poprawki co nieco by si przydały :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 nie wiem co to jest coś a'la fabryka. Kolor ścian zamierzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A taki orzeł przerysowany dla logo @Pablo-GM plik psd: https://gmclan.org/up634_4_ore_.html oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Całkiem fajne chociaż widzę tu samo wypalanie i rozjaśnianie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Całkiem fajne chociaż widzę tu samo wypalanie i rozjaśnianie;D chociaż widzę tu samo wypalanie i rozjaśnianie O.o ? Wszystko było przerysowywane więc ciężko mówić o wypalaniu nie spotkałem się z tym terminem dla rysunku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 znaczy jak? wrzuciles orzelka na spodnia warstwe i odrysowales? nie lepiej bylo wyciac i przepuscic przez filtr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 znaczy jak? wrzuciles orzelka na spodnia warstwe i odrysowales? nie lepiej bylo wyciac i przepuscic przez filtr? Może i lepiej ale tak jest zabawniej :) poza tym dawno nie rysowałem, fajnie było poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to troche poszedles na latwizne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 znaczy jak? wrzuciles orzelka na spodnia warstwe i odrysowales? nie lepiej bylo wyciac i przepuscic przez filtr? HINT: Copo użył tu ironii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Że użycie filtrów było by trudniejsze ? ;p fakt to nie to samo co narysowanie od 0 ale to dla "Pablo-GM" loga więc też czas pracy się liczy. @Platyna A to mnie akurat nie ziębi ani nie grzeje :) Najważniejsza że odbiorcy się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 538 poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 538 poly. O.O cudo :thumbsup: brakuje tylko jakiejś fajnej texturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fromage Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 @Phoenix - cienie na kominach do poprawy, a te boczne "dobudówki" (nawet nie wiem, co to jest) do wyrzucenia. Ale ogółem szkic niezły :]. @LionX Dagger - no, ten orzeł jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5362589/traffic_jam.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 @up - fajne, i co to >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi