Farkraj Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A ty zrób wreszcie swój film! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 http://www.digart.pl/zoom/5292819/walka.html prawdopodobnie moj najladniejszy rysujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 WoW! Prawda! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 wersja poprawiona: http://img20.imageshack.us/img20/1623/wojaki3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 teraz bardziej widać że to jest noc :) Chociarz obydwie prace są tak samo świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 grafika trafia na moją tapetkę a Propę mianuję moim guru graficznym w tej dziedzinie. Padłem i nawet PowerAid mnie nie podniesie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Pięne,poprostu super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :o Propa... Brak słów! Cudeńko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Chyba najlepszy jak do tej pory: https://gmclan.org/uploader/348/kamila.png https://gmclan.org/uploader/348/23574_13668...327248155_3.jpg Wkurza mnie jak to traci na jakości przez ten skaner :/ EDIT: https://gmclan.org/uploader/348/img_0130.jpg Na zdjęciu wyszło chyba trochę lepiej niż zeskanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 wersja poprawiona: http://img20.imageshack.us/img20/1623/wojaki3.jpg Przyciemnij temu jegomościowi na pierwszym planie zęby bo jakby swiciły i bedzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 @propaganja: wydaje mi sie, ze blyskawica psuje efekt. Nie odblysk, a jej ksztalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Czuję się olany. Żem wybrał zły moment, bo jestem w cieniu wypaśnej pracy Propy. Aż musiałem zajrzeć. Nigdy jakoś nie przepadałem za twoim stylem (zwłaszcza tyczy się to twarzy), ale teraz jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Ile ci to zajęło? 20 godzin? Mnie by szlag trafił zanim bym skończył chociaż 1/3 szkicu do czegoś takiego. Naprawdę wielki szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 to jest coś pięknego również na tapetę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 @platyna: dobre prace :), serio. Tylko może te włosy po prawej strony za bardzo zlewają się z szyją przez co dziwnie wygląda @propa: zmiotłeś mnie z krzesła tą pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 no troszke zajelo :) 20 godzin to minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ty chodziłeś do jakiejś szkoły plastycznej czy coś? Bo kurde... zazdroszcze talentu 800 post ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wojaki porostu nieziemskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ty chodziłeś do jakiejś szkoły plastycznej czy coś? Bo kurde... zazdroszcze talentu 800 post ^^ Zakładam że mało rysowałeś w dzieciństwie... Propa, kocham Cię. Platyna, genialne. Nieźle Ci to idzie szczerze powiedziawszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Platyna, genialne. Nieźle Ci to idzie szczerze powiedziawszy. Dzięki. Dziwi mnie, że nikt do tej pory nie skrytykował nosa który wygląda jak jakiś sztuczny i polików, które są jakieś takie płaskie. Ale na szczęście sam o dziwo zwróciłem uwagę i już to poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dzięki. Dziwi mnie, że nikt do tej pory nie skrytykował nosa który wygląda jak jakiś sztuczny i polików, które są jakieś takie płaskie. Ale na szczęście sam o dziwo zwróciłem uwagę i już to poprawiłem. Bo ja się jeszcze nie wypowiadałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Bitwa propy ma to coś, ten klimat. ;D Teraz ja -> Niby nic. Hełm, szyszak, a w zasadzie siatka low-poly, wzorowana na tym, co wykopali w wielkopolsce. ;o Robiony eksperymentalnie (tym razem będzie posiadał uv-mapę z posklejanych i przerobionych fotek). Być może jutro zapodam. https://gmclan.org/uploader/3290/helm_szyszak_siatka.jpg W sumie coś około 700 trójkątów (hełm + kaptur/kolczuga). Po prostu zapodaję bo nie mam nic innego - w miarę sensownego. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moje cieniowanie jest zbyt chaotyczne , jak to poprawić ? Chodzi mi tu głównie o rady mistrza propaganji bo on jest moim guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Kontrast bym zmniejszył i nie takie ostre te cienie. No i ustal sobie skąd pada światło i się tego trzymaj. EDIT: Lekko poprawiona wersja: https://gmclan.org/uploader/348/kamila_end.png Czy czyjeś fachowe oko dostrzega jakieś usterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Usta trochę po boku względem nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moje cieniowanie jest zbyt chaotyczne , jak to poprawić ? Chodzi mi tu głównie o rady mistrza propaganji bo on jest moim guru musisz miec bardziej przestrzenne spojrzenie, patrz swiatlo pada gosciowi z prawej strony od gory, wiec na szyji powinien byc cien podbrudka, kask tez powinien rzucic cien, dalej ta linia cienia na helmie i na twarzy powinna byc w miare rowna a tu cien jest zacieniony a morda pod spodem jasna. No i ogolnie wbrew temu co pisze platyna ja bym kontrast jednak zwiekszyl. proponuje malowac i cieniowac na innej warstwie, oprocz tego koniecznie zmien te luski bo wygladaja bardziej jesli chodzi o proporcje na jakies granaty czy cos :) ogien z lufy tez powinien dawac swiatla i cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moje cieniowanie zauważyłem , że jest zbyt ostre . Jak zrobić takie przejście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Chodzi ci o zmienienie miękkości pędzla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Tak, oraz barwy zbyt kontrastowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 A jaki program ? Przydałoby się wiedzieć ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Rysunek mojej matczynej, jeszcze nie skończony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi