Makary155 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Lion, użyłeś displacement map? Bo coś za dokładnie wyrównane i wygładzone a ty lubiłeś kanciaste tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dajcie mu się wczytać :) co do jakości to było to specialnie, takie rysunkowe. prezentacja mojego domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 lol,chciało ci się to robićxD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nie XD chodziłem po domu i pstrykałem. potem komp + gimp i otwieranie jako warstwy. tyle :) o, polałeś mi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dobra to teraz to oteksturuj aby to ładnie wyglądałoJak dla mnie to już ładnie wygląda :P @lionx: fajnie, wygląda trochę jak plastikowy model "sklej to sam"dzięki Lion, użyłeś displacement map? Bo coś za dokładnie wyrównane i wygładzone a ty lubiłeś kanciaste tworzyć.Nie do końca wiem co to :P, użyłem tyle poli ile trzeba było by uzyskać zbliżony efekt do oryginału . jest różnica robiąc model bez referencji i z referencją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Lionx Dagger: w jakim programie ty te modele robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 blender lub 3dsmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wikku: On się nie pytał ciebie, tylko LionXa. Jest więcej programów do modelowania niż blender i 3dsmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 w stronie o mnie ma napisane że w blenderze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no właśnie np paint.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Taa, bardzo ładne modele wychodzą w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Lionx Dagger: w jakim programie ty te modele robisz? w blenderze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Hmmm. Cos niezbyt dobrego architekta wynajeli do tego. WA MAĆ POXI PRZESTAŃ MI SIE WŁAMYWAĆ :( Nom racja :(. A co do Poxipola to on jest h4xor, sam mi mówił, że ma kilka haseł do kont na GMCLANIE :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nom racja :(. A co do Poxipola to on jest h4xor, sam mi mówił, że ma kilka haseł do kont na GMCLANIE :twisted: bo mam nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CHA-P_jLNds Próba z bluescreenem. Muszę nabyć kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CHA-P_jLNds Próba z bluescreenem. Muszę nabyć kamerę. Słyszałem ze greenscreen jest lepszy :P, ogólnie ciekawe jakiego sofa użyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jeśli chodzi Ci o soft, to Vegasem. A tutaj taka mała scenografia do sceny walki, przed obróbką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 wreszcie zrobiłem grafikę drzewa które mnie w pełni satysfakcjonuje (taki styl jaki chciałem i wg mnie wygląda ładnie) co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 miłe dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Dziwna perspektywa i dolne gałęzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 hm faktycznie dolne gałęzie troche dziwnie wyglądają postaram się to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Krzywo ścięte, ale trudno. ^^ Zabawa w grafika w photoshopie i próby stworzenia przyzwoitej animacji szkieletowej. ^^ Póki co postać składa się z dłoni, przedramienia, ramienia, korpusu i głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 pokaż tą animację szkieletową w ruchu a nie taką statyczną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CHA-P_jLNds Próba z bluescreenem. Muszę nabyć kamerę. Całkiem nieźle Ci to wyszło, ale lepiej dorwij zielony materiał. Bluescreen z tego co ja przynajmniej przy swoich eksperymentach zauważyłem, ma takie odcienie kolorów, że przynajmniej na moich próbach zdarzało mi się, że kawałek jeansów miałem skeyowany :P . Sam muszę dorwać jakiś materiał i porobić więcej prób, bo jak dotąd to wszystkie moje próby z greenscreenem to były robione z zieloną koszulką ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Krzywo ścięte, ale trudno. ^^ Zabawa w grafika w photoshopie i próby stworzenia przyzwoitej animacji szkieletowej. ^^ Póki co postać składa się z dłoni, przedramienia, ramienia, korpusu i głowy. Spójrz na 3 screen, i powiedz gdzie Ty tu widzisz dłoń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Wina tego, że póki co są one zwykłymi kółkami. No i oczywiście cała postać jest czarna i wszystko się zlewa. :) Na filmik trochę za wcześnie, gdyż wszystko ma tendencję do rozkraczania się z niewiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A wyślesz mi demko na pw bardzo prosze chce zobaczyć to w ruchu nawet bardzo rozkraczone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Potrzebna mi obiektywna ocena, czy coś poprawić, czy kolory dobre i jak to ogólnie się prezentuje. (Karabin pomińcie, bo on ssie. ^^) Szpaq, poczekasz grzecznie na filmik to zobaczysz całość w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Troche słaba ostrość ale tak to w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Powiem tyle , zrób Ty że wreszcie jakąś grę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi