Adriann Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nowy szkic EDIT: jeszcze taka popierduła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Plastelina :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 za plastusiem kamerka, a po jego lewej drukarka XD E: zapomniałem o słuchawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Podejście drugie. Tym razem bardziej zadowalające, ale wciąż nie idealne: http://img88.imageshack.us/img88/4058/kamilarys.png Zdjęcie: http://c0.grono.net/180/246/gallery-79244793-500x500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A to mój projekt stylu okienek do gry RPG :) Podoba sie i czy pasuje do rpg w klimacie magi, orków, smoków, rycerzy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Platek, wygląda jakby miała podkrążone oczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 trochę wyżej i węższy nos mogłeś narysować i za dużo cieniowania przy ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A to mój projekt stylu okienek do gry RPG :) Podoba sie i czy pasuje do rpg w klimacie magi, orków, smoków, rycerzy itd. Mega, 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Hmmm. Cos niezbyt dobrego architekta wynajeli do tego. WA MAĆ POXI PRZESTAŃ MI SIE WŁAMYWAĆ :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Taki test, ile zajmie wyrenderowanie modelu z maksymalną ilością particle hair, antialiasem 16x i włączonym AO. 860k poly, czas 8 minut :P później zrobie test z radiosity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 @Wojzax: Średnio to wyszło, zwłaszcza te włosy, takie hmm.. no sam zobacz z lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 @Wojzax: Średnio to wyszło, zwłaszcza te włosy, takie hmm.. no sam zobacz z lewej strony Wojzax? To nie miały być przypadkiem do mnie? Bo Wojzaxa posta tu w pobliżu nie widzę żadnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Cóż za zbieg okoliczności. : D Bawię się skechupem, ale nie umiem robić kopuł. Platyś: Świetne, chyba też zacznę ludziom machać portrety, bo kolega na tym nawet zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 efekt deszczu/wodospadu (raczej to drugie bo jakby coś takiego wrzucić na cały ekran to troszkę spadają fpsy :) , chyba, że wymyślę jakąś inną metodę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Platyś: Świetne, (...) Dzięki, pierwszy pozytyw. Chyba potrzebne będzie trzecie podejście zanim sprezentuje jej portret. ;) (...) chyba też zacznę ludziom machać portrety, bo kolega na tym nawet zarabia. No ja trenuje, ale nie sądze bym kiedykolwiek mógł na portretach kasę zbijać. Choćby nie wiem jak piękne kiedyś były to to jednak upierdliwa robota, a jak robić z przymusu na zamówienie, a nie dla przyjemności to jeszcze gorzej. Tylko czasem mnie najdzie by jakiś machnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Takie bloczki w iso: Znalazłem gdzieś na dysku. Może się komuś przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 http://www.digart.pl/praca/5258060/Gdzie_jest_buka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wojzi: robisz płaszczyzne półokro kopiujesz wlejasz obracasz o 90 stopni i dajesz wyciągnij wzdłuż - aby kopuły robić. lub robisz sfere ucinasz na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Miś o małej główce i małym rozumku. 1,4 mln poly, czas 13 minut, w przypadku radiosity 23 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Może to tylko miś pluszowy ale też powinien mieć jakieś proporcje xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Miś o małej główce i małym rozumku. 1,4 mln poly, czas 13 minut, w przypadku radiosity 23 :) 1,4 mln poly (1 400 000) O.o rzeźbiłeś go (sculpting)? Czy dla każdego włoska użyłeś poli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Lion, nie znasz particle hair w blenderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Lion, nie znasz particle hair w blenderze? znam, on nie wymaga użycia tylu poly, dla uzyskania takiego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wikku dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 znam, on nie wymaga użycia tylu poly, dla takiego efektu wiem, ale przy okazji testuję możliwości mojego "kalkulatora" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Wojzax, co to? SketchUp? W każdym razie, weź skołuj se do tego w jakiś sposób aa, bo zwłaszcza w pierwszym piksele strasznie rażą w oczy. Ale boisko i tak wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 a ja pochwalę się swoim kościołem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 a ja pochwalę się swoim kościołem :) mam nadzieje że ci się spodoba :P Ver : 441 Tri : 766 Ver : 505 Tri:860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dobra to teraz to oteksturuj aby to ładnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 @Wojzax: szkoda że na euro 2012 takiego nie będziemy mieli @lionx: fajnie, wygląda trochę jak plastikowy model "sklej to sam" @i ten co ma nick jak fanfara: ładne tylko wieża jakaś taka niewymierna E:pamparampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi