szpaq99 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Propa więcej detali by sie przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jakich detali? wszystko co bylo do narysowania narysowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no ale to wszystko jest za bardzo zbulrowanie i płaskie jedynie nos wygląda jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Planety: Merkury Wenus Ziemia Księżyc (Wiem, że to nie jest planeta, ale też zrobiłem :D ) Mars Jowisz Saturn Uran Neptun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 fajne, mogę to sobie zagarnąć na dysk? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 fajne fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja chcę Plutona!!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 concept głównego bohatera do platformówki. Proszę o rady co można poprawić, itp. bo zaczynam się uczyć pxartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 nie dawaj cieni i błysków tylko przy rogach, bo wygląda płasko. cienie możesz dawać o grubosci nawet 3 px, 1 robi środek zbyt płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Używaj ciemniejszych kolorów bo ten cień jest praktycznie niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 teraz lepiej? wczoraj jeszcze to dorobiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 zrób rozmyte cienie, czyli obok dużego cienia postaw mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 zrób rozmyte cienie, czyli obok dużego cienia postaw mniejsze coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Całkiem fajne :) Rób dalej ;) @flipper: Na księżycu są kratery a nie kontynenty :D @boom: Pluton już od jakiegoś czasu nie należy do układu słonecznego jako planeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Od jakichś 4 lat lol : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 No ba! (Wiem, że to nie jest planeta, ale też zrobiłem ) a to też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Pluton już od jakiegoś czasu nie należy do układu słonecznego jako planeta. Owszem, wiem uznany został za planetoidę. Ja jednak wciąż nie uznaję tego wykluczenia. Dla mnie pluton był, jest i będzie moją ulubioną planetą. btw. Pluton ma nawet swój księżyc-charona. Nieźle jak na planetoidę co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 https://gmclan.org/uploader/348/kamila_rys.png Ze zdjęcia: http://c0.grono.net/180/246/gallery-79244793-500x500.jpg Czas pracy: około 2h 30min Ogólnie to jestem niezadowolony. Twarz jakaś taka za wysoka i ogólnie nie podobna... Poza tym strasznie delikatnie rysowałem przez co skaner to jeszcze bardziej schrzanił. A, no i takie trochę niedokończone, bo stwierdziłem, że nie ma sensu tego kończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nie jest źle, ale w ogóle nie podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Anty - słuszna słuszność. Platek - myślałeś kiedyś o przerysowywaniu z siatką? Niektórzy uważają że to chodzenie na skróty aczkolwiek IMO pozwala to wierniej oddać proporcje ze zdjęcia. Przykładowo gdybym robił to bez siatki wyszedłby zapewne jakiś bohomaz. Chociaż i tak wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Moje trzy buttony: Mam zamiar zrobić więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Całkiem fajne :) Rób dalej ;) @flipper: Na księżycu są kratery a nie kontynenty :D @boom: Pluton już od jakiegoś czasu nie należy do układu słonecznego jako planeta. No w sumie racja, ale spójrz na to zdjęcie Moon. Też są takie duże, ciemne plamy niczym kontynenty :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 narysowałem sobie małą texturkę i coś mnie naszło by zrobić z niej proste tile set, może komuś się przyda :P example: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zdecydowanie wolimy twoje trójwymiarowe wytwory ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Też tak słyszałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zdecydowanie wolimy twoje trójwymiarowe wytwory ;) . A myślałem że lubicie też moje arty :(, :P Co do tilesów, to tak dla zabawy sobie je zrobiłem, patrząc na gry jakie ostatnio pojawiają się na gmclanie to może akurat się komuś przydadzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 perspektywa zla, ale ogolem dobrze wyglada. stosuj zasade w izometrii: 1 pixel pionowo, to 2 piksele poziomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nom, jakoś dziwnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 grafa spoko tylko pod złym kątem rysowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi