Bosu Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 E tam! Nie znacie się! To jego autoportret! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 przecież to ewidentnie królik ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ale to miał być kamienny blok :mellow: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Aaa to wszystko wyjaśnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Taa, serio? Byłem pewien, że to piłka do nogi, ale bez teksturki. Te low-poly jednak mają swój klimacik. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To prawie jak kalambury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ale to miał być kamienny blok . To musisz trochę nad sobą popracować, bo wyszłedł betonowy blok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ale to miał być kamienny blok :mellow: . Ale może byś spróbował zrobić taki w programie do modelowania w 3D? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zrobiłem to w Blenderze. Jeżeli masz choć ciutkę wyobraźni i jakiekolwiek pojęcie, to sam byś się domyślił. Tak, to jest możliwe. To musisz trochę nad sobą popracować, bo wyszłedł betonowy blok/ Luz. Pierwsza pracka nie musi być idealna, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Slash, mogę brać u Ciebie lekcje ? Zostaniesz moim guru grafik pro master ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zrobiłem to w Blenderze. Udowodnij, bo dla mnie to nadal wygląda jak praca w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Robi cię w balona , oczywiście że to paint :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dobra, bo robi się nieciekawie, Maximal zaraz nam warny wlepi. Przystopujcie lepiej. To była tylko i wyłącznie moja refleksa na temat sensu ograniczania się do low poly i szukania wymówki przed teksturowaniem modeli :P . Slash, mogę brać u Ciebie lekcje ? Zostaniesz moim guru grafik pro master ? ;o Cool story, bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wyrażę się skrótem, WTFIT? Rury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 musztardziok wyczuwa ironię w postach niczym ślepe dziecko chore na autyzm :{ EDIT: btw. co to jest to od szpaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 musztardziok wyczuwa ironię w postach niczym ślepe dziecko chore na autyzm :{ Masz mnie za idiotę? Jeszcze raz nazwiesz mnie musztardziok, a polecisz na pierwszą stronę halpedii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Miała to być droga ale nie wyśzla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Biblioteczka lub jak kto woli "piwnica z książkami". Wydaje mi się że skopałem oświetlenie, ale oceńcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 skopałeś świece, książki i cień. No chyba, że takie duże okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 skopałeś świece, książki i cień. No chyba, że takie duże okno. Cytat tego tygodnia. No może miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Co cię śmieszy w słowie "cień"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 "cień", hahaha, dobre, no niemoge XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wytłumaczcie mi, jak można skopać cień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A nu racja... co najwyżej można skopać oświetlenie, bo na cień nie ma się wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wytłumacz mi, dlaczego ma to być cytat tego tygodnia. Co do renderu: na przyszłość używaj "radiosity". I płomyk mogłeś zrobić niecząsteczkowy, ale jako oteksturowane soft body. A dywan taki jakiś płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Bo nie można skopać cienia, lecz oświetlenie co najwyżej. Blender user Naucz się pierw teorii, ok :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A jak tego radiosity dobrze użyć? Jakoś nie widze specjalnej różnicy, pewnie kwestia ustawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wiem, że nie da się skopać cienia, ale chodziło mi raczej o to, że to się nie nadaje na cytat tygodnia. Mało kto zrozumie. i takie nieśmieszne. I dzięki za radę, jestem początkującym userem Blendera :) Choć parę technik już znam. E: radiosity? Ja uczyłem się z tutoriala w internecie, ale działa to tak: robisz kulę z ustawionym emit na np. 0.200, zaznaczasz meshe wchodzące w skład sceny i tę kulę, i do zakładki "Radiosity". Dalej już proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 I dzięki za radę, jestem początkującym userem Blendera :) Choć parę technik już znam. Hmm, niezły z ciebie optymista, patrząc na to, jak przyjąłeś moją "radę" :P . Wiem, że nie da się skopać cienia, ale chodziło mi raczej o to, że to się nie nadaje na cytat tygodnia. Mało kto zrozumie. i takie nieśmieszne. A mnie strasznie rozbawiło, jak można skopać cień, na który żadnego wpływu nie mamy (czysto teoretycznie, bo chodzi raczej o oświetlenie, którego elementem jest właśnie cień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi