Muuuuczek567 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Proste: gość wypruwa flaki (flaquei?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie. Przytula topór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jakieś rady odnośnie tej pracki? Szczególnie chciałbym zwrócić uwagę na prawą rękę (jego prawą), którą nie wiem jak lepiej zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 owszem; ręka powinna zaczynać się wcześniej, jeśli kąt broni, to mały, bardziej na prawo broń, zaznacz łokieć w jego prawej ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 To jest top-down, więc raczej łokcia nie da rady zaznaczyć, co najwyżej wewnętrzne zgłębienie, które nie wiem jak zaznaczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 pogrub mu tą łapę bo wygląda jakby miał 20cm w bicu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jakieś rady odnośnie tej pracki? Szczególnie chciałbym zwrócić uwagę na prawą rękę (jego prawą), którą nie wiem jak lepiej zrobić. Czarne kontury zastąp ciemnymi/jasnymi odcieniami koloru ubrania. Jak wspomniał propa grubsza łapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Na początek zostało zrobione 'rusztowanie' w wingsie, potem do zbrusha i jazda. Tylko ~400k trójkącików, ale i tak po zrobieniu normalmapy będzie.. góra 1,5k. Ogólnie pierwszy model zrobiony tą "techniką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No, zaczynasz się brać za lepsze narzędzia ;) Wygląda bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 kuba, powiem Ci tyle - WAL SIĘ nie dość, że jesteś dobry w 2D to i w 3D już lepiej Ci to idzie ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jaaaaaa, podobny jak w oblivionie któryś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie no...KubaGM jest pro! Zazdroszczę kolesiowi dla którego robisz (albo będziesz) grafy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja sobie dawno Kubę do Soullanda zaklepałem ;D wiedziałem że zacny artysta będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Na początek zostało zrobione 'rusztowanie' w wingsie, potem do zbrusha i jazda. Tylko ~400k trójkącików, ale i tak po zrobieniu normalmapy będzie.. góra 1,5k. Ogólnie pierwszy model zrobiony tą "techniką". fajne to, powiedziałbym że nawet bardzo. w końcu ktoś przełamał tą dziwną i zupełnie niepotrzebną mode na ograniczanie się low poly. Zapodaj jeszcze kozacką teksturkę i będzie elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Kurka, wyglada naprawde profesjonalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A taki Nikas mu po prostu zazdrości ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Psysio@ (co mnie twój nowy nick! Będę tak do ciebie pisał pieszczotliwie :P) No właśnie robicie wy tego Soullanda czy nie? Bo żadnych newsów na temat. Nic, zero! Topic@ Zgadzam się z Propaganjom! Zapodaj texturkę i pokaż wszystkim że low-poly nie jest fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jakieś rady odnośnie tej pracki? Szczególnie chciałbym zwrócić uwagę na prawą rękę (jego prawą), którą nie wiem jak lepiej zrobić. Jakbyś chciał to jakoś wykorzystać, nie ma przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A taki Nikas mu po prostu zazdrości smile2.gif. Ameryki nie odkryłeś. O to chodziło w jego poście. Poza tym myślę, że nie tylko Nikas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja tam mu nie zazdroszczę. Umiem lepiej. Low poly, tekstur dać mi się nie chce. W sumie nie wiem co to :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja tam mu nie zazdroszczę. Umiem lepiej. Rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Grabarz po raz kolejny nie wyczuł ironii... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jakbyś chciał to jakoś wykorzystać, nie ma przeszkód. Dużo lepiej to wygląda Grabarz widzę uczy się od doctora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Slash, bardzo udany dinozaur jak na tak ograniczoną liczbę wierzchołków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jakbyś chciał to jakoś wykorzystać, nie ma przeszkód. Łosz ty. To nadal robione po pixelku? Teraz nie mam czasu, ale sobie potem przeanalizuję tą grafę, bo przyznam, że...no wow :D EDIT: Dobra, wiem ludzie, że się zachwycam ciut za bardzo i wiem, że są lepsi, ale kurde...dajcie się człowiekowi podniecić! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie sądzę, żeby po pixelku to było, w każdym razie na pxart nie wygląda. Platyna to dinozaur? Ja myślałem, że znów tego crasha ktoś zrobił, ostatnio moda taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Platyna to dinozaur? Ja myślałem, że znów tego crasha ktoś zrobił, ostatnio moda taka. Zwróć uwagę na charakterystyczne zwężenie z tyłu. To ogon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja tam mu nie zazdroszczę. Umiem lepiej. Low poly, tekstur dać mi się nie chce. W sumie nie wiem co to :P . Lol, przeciez to w paincie zrobione jest :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 kolejny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 żal ? jaki dinozaur ? toż to traktor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi