cyberdog Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 UP: Stopy beznadziejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Pokazać wam subtelną różnicę między mną kiedyś, a mną teraz? Ja kiedyś i ja teraz. Temu drugiemu dodaje właśnie szczegóły i tło - dlatego taki mały. x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Chyba zamieniłeś miejscami "kiedyś" i "teraz" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nie zamieniłem. Dobra, poddaje się. Nie rozumiecie ducha pixelartu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Tymon, a dlaczego ten spartan tak krzywo stoi? ( ten "Ja teraz" ) ;p EDIT: Rozpatrując Tymona obrazek widać uchwycony ruch, a jeśli by się przesunęło nogę to by stracił swoją dynamikę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 > Ja kiedyś i ja teraz. ten pierwszy rysunek ładniejszy. drugie to jakieś nie wiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 No właśnie cyberdog sie nie zna ;3 tamto pierwsze jest takie sobie xd ale ja bym chyba lepszego nie zrobił. i cos od siebie wrzuce: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja nie mogę z wami. Już ani jednej mojej pracy tutaj nie pokażę. :P Zychu, łukami się na SH już chwaliłeś i jednakowoż najlepsze ze wszystkich. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nie znam się, ale to mi się nie podoba. JA KIEDYś 100% lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Eeee tam -ja teraz lepsze - takie... hmmm... ubogie - a ma coś w sobie - to kiedyś troche przekombinowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wiem, że do niczego, ale dopiero zaczynam. :F Strasznie super extra beznadziejne czy już zwyczajnie beznadziejne? ^-^ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Połączyłem ze starym tematem. I pokażę przy okazji mój najnowszy pixel. 3h, 16 kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Cud miód i meliska ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Połączyłem ze starym tematem. I pokażę przy okazji mój najnowszy pixel. 3h, 16 kolorów. Wow Tymon, to jest świetne Ile czasu już pixelujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Dzięki. Snake, teoretycznie 3 lata, praktycznie 1 rok - wiadomo, przerwy miesięcznie, brak weny etc. I darujcie sobie już te dodatkowe emotikony. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Parę itemów z Islanda ;p ;Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @up kojarzy mi sie to z almorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No co ty - nawet nie porównuj - przecież w Almorze było dużo lepsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Ludzix: nawet fajne to coś :P @Yoda: też fajne szczególnie podoba mi się łuk fajne ci wyszedł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Yoda: Wg. mnie najlepszy jest ten miecz w lewym prawym górnym. Zauważyłem, że nie wychodzą ci przedmioty, w których trzeba stosować bardzo jasne i jaskrawe kolory (mi też to nie wychodzi ;/). Choć z drugiej strony w praktyce wygląda to o wiele lepiej :) (patrz twoja sygna). E: Pomyliło mi się XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Lewy górny? :U To topór xD chyba że chodzi oprawy górny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Tymon:Ty leniu,jak mogłes ;< A tak na poważnie - bardzo starannie wykonane,podoba mi się. Nalac mu herbaty ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 He? Hę? Co znowu zrobiłem? :P O! A mi się podoba ta druga grafika Ludzixa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ano zgadza się.Bardzo ciekawa,ciekaw jestem jeszcze czy Ludzix wykonał tego goscia co ma w avatarze. Nalać herbaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hahaha! Gińcie! xDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Bardzo ciekawa,ciekaw jestem jeszcze czy Ludzix wykonał tego goscia co ma w avatarze.OMG, przecież to Frio z Tales of the World ;x Pablo - rofl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Takie sobie. Robiłem max 1h. E: Obok dałem trochę poprawioną wersję :) A tu wersja na backgrounda XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hehe, całkiem fajne. :D Brzuch powinien "zwisać" do dołu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 lol xD zwisa w góre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi