Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nowe rysunki: Wenecja Domek 1 Domek 2 Biurowiec 2 Altanka Domek 3 Most 1 Mostek na rzece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 @LionX: Sam projekt bardzo fajny ;), ale IMO te tekstury rękojeści troszkę źle dobrane @WojzaX Pixelart: Hmm... Pracka jak pracka, ładna, ale Ciebie stać na coś lepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nowe rysunki: Wenecja Domek 1 Domek 2 Biurowiec 2 Altanka Domek 3 Most 1 Mostek na rzece biurowiec średni, reszta kozacka. Fajny styl! najbardziej podoba mi sie domek 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Leszek Kołakowski Czas pracy: 4 lekcje polskiego, 2 lekcje biologii, 1 lekcja angielskiego. Wiem, wiem. Nie jestem mistrzem błyskawicznego rysowania. :P Jeszcze nie jest skończone, ale chciałem pokazać zanim wszystko schrzanię rysując włosy :) Dlaczego Leszek? Bo akurat miałem książkę przy sobie na polskim i mogłem patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fajnie cieniujesz i dobrze uchwycone są szczegóły starości ;) Więc lepiej nie spaprz tych włosów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Do złudzenia przypomina moją nauczycielkę od polskiego Danutę Przepiórę xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wszystko świetnie wygląda, tylko jego prawe oko trochę krzywe i zbiegane ;p A tak to wielki szacunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Moje początki z 3D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 @Up: Nie jest źle. @Wojzax: Pracki naprawdę ok, a mi się biurowiec nawet spodobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 @Dawka: Ostrze bardzo ładnie wygląda :) ale rękojeść wyszła strasznie plastikowa i spłaszcona. Nie mniej jednak jak na początki może być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Leszek Kołakowski Czas pracy: 4 lekcje polskiego, 2 lekcje biologii, 1 lekcja angielskiego. Wiem, wiem. Nie jestem mistrzem błyskawicznego rysowania. :P Jeszcze nie jest skończone, ale chciałem pokazać zanim wszystko schrzanię rysując włosy :) Dlaczego Leszek? Bo akurat miałem książkę przy sobie na polskim i mogłem patrzeć. świetne! serio, kurde nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 No i gotowe. Tak jak przewidywałem - włosy schrzaniłem. I odpuściłem sobie teraz autokorektę, bo za mocne te cienie były. Leszek Kołakowski. Czas pracy: 4 lekcje polskiego, 2 lekcje biologii, 1 lekcja angielskiego, 1 lekcja geografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Tak jak przewidywałem - włosy schrzaniłem. yhym, głównie z prawej strony jakieś odstające kikuty zlewające się z tłem :P A poza tym i jednym okiem genialna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak juz mówiłem kozackie, mógłbyś trzepać kase rysując ludziom portrety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak juz mówiłem kozackie, mógłbyś trzepać kase rysując ludziom portrety smile.gif Ile? No nie wiem. Po pierwsze jedną gębę na pół roku mogę narysować, ale po większej ilości szlag by mnie trafił. Szybko tracę cierpliwość do takich robótek. Po drugie ludzie, którzy rysują portrety na zamówienie robią to tak, że nigdy nie powiedzą "schrzaniłem włosy". Po trzecie, starych ludzi jest bardzo łatwo narysować dzięki tym zmarszczkom. Młodych jest duuuużo trudniej narysować tak by byli rzeczywiście podobni. I ja bym nie podołał. Poza tym jest to pierwszy portret o którym mogę powiedzieć, że mi się udał. Kiedyś Jacka Sparrowa narysowałem (ze 3 lata temu) i Axla Rose zacząłem, ale nie skończyłem (2 lata temu?) : P Reszta to były straszne gówna. Poza tym ten Kołakowski mimo, że wygląda naprawdę nieźle to nie jest zbyt podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak byś włosy narysował niże to by było fajnie! Tak mi się wydaje. Ale i tak zaj*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.digart.pl/zoom/4807348/bazgroly_w_zeszycie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ten pośrodku na dole mnie urzekł. Może ze względu na najlepszą jakość / ostrość. Pierwszy i drugi też niczego sobie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ha, pan samochodzik to również mój ulubiony drań z całej kompilacji. Z drugiej strony w tym pierwszym pokusiłem się o głębsze przesłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Heh, dobre, chciałem to samo dodać do poprzedniego posta :P . Ostatni jakoś mi do gustu nie przypadł, przyzwyczaiłem się, że od ciebie więcej wymagam :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Element gui do gierki, nie wiem jakiej. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kuba Twoje postępy mnie coraz bardziej zaskakują:) Nie mam słów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ano. Trza przyznać, że powalające. Przydał by mi się taki grafik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kuba: Kozak, za twoje gry w stylu tej strzelanki mógłbym nawet zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bloczek kamienny i bloczek kamienny-kolczasty dla Platyny i jego niezwykłej gry. (pomijając ten środkowy) ;o Edit: O, i jest teleport. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie zdziwiłbym się nawet, gdybyś sam namalował swojego avka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sklepik robiony dla treningu w PS na wektorach. Około 15 minut pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bloczek kamienny i bloczek kamienny-kolczasty dla Platyny i jego niezwykłej gry. (pomijając ten środkowy) ;o Edit: O, i jest teleport. ;x Imho teleport jakiś nijaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zadowalajacy efekt ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ty sam jesteś nijaki... Bardzo ładne ^^ takie w stylu hmm... Starcraft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi