szpaq99 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 co ty mu za kreske na mordzie narysowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Na drugim rysunku pozostał jeszcze szkic dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Co on ma z brodą? Skóra trochę za różowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Co on ma z brodą? Skóra trochę za różowa. FYI, broda to te różowe a to czarne to skóra. Niemniej kombinacja kolorów dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Chodzi mi o to czarne, co wystaje z brody.] Broda w sensie podbródek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 To wypukłość na szyi lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zbyt wyraźny kontur, ale już nie ma co się czepiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie patrzcie nie szyje do bani wyszedła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Może on jadł watę cukrową i się ubrudził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dziwny ten Ahmed... Ale ma coś w sobie...bombę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Huo huo... jakiś alien do mojej gierki. Możecie sobie używać do woli jeśli wpiszecie mnie w kredki. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A to jest od przodu czy o góry bo trochę dziwnie ale jak od góry to ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Wygląda jak od dołu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nom, też mi się wydawało z początku że to jest od dołu :P Pokaż go zaanimowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ojeju to tak trudnio wlepic czy linijki kodu do GMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 taki sobie robiony z nudów concep art stroju lotnika z lizaka ;p wiem, cieniowanie dziwne ale nie umiem cieniować w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Wiem powtarzam Stasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Byłoby spoko jakbyś mu twarz wyprostował, bo dopiero po 10 sekundach załapałem gdzie oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Okej morro, tym razem mnie zaskoczyles tym tekstem. E - Chyba ze to bylo do Nikasa, lecz i tak glupio to brzmi : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nie, to było do ciebie, ale już poprawiłeś, więc nvm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nikas: Fakt, moiże dziwne cieniowanie, ale tak naprawdę nie rzuca się w oczy i nie przeszkadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 CONCEPT ARTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Badzio fajne! I like it :) Takie stylowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A mi się nie podoba. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Nareszcie ktos mnie popiera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jeśli to drugi obrazek ma być brzydki, to wiecie, czemu nie trafił do wersji finalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Chyba już takie zostawię, chociaż coś mi nie pasuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Heh jeszcze 5 lat temu to ganja nie była tak sławna teraz to jara każdy praktycznie :D Praca taka sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Heh jeszcze 5 lat temu to ganja nie była tak sławna teraz to jara każdy praktycznie Jak to nie, poprostu za młody byłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi