Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Bo czyż to nie jest wielki kokon z okiem i uchem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wyglada jak dziecko w skórce po bananie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 @UP: I co w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A nie wiem tak sobie dałem bo mi się nudziło :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Brzydkie to, nie potrafisz cieniować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jak pocieniujesz lepiej to się zamkne ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Szpaq... Nawet jeśli nie będzie umiał lepiej pocieniować niż ty, to nie znaczy, że nie potrafi dobrze ocenić. Sam uważam to co zrobiłeś za nic wielkiego, niestety. Przyjmij krytykę i nie spamuj już rzeczami "zrób lepsze ok?" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Bardzo chętnie bym pocieniował, gdyby to chociaż miało jakikolwiek kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zrób własny D:XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Taki Cartoon'ik :P +18 https://gmclan.org/uploader/5073/themail_od18lat.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Kiedyś pracowłem nad oświetleniem kuli i to etapy mojej pracy oraz efekt końcowy (ale ostrzegam, to nic specjalnego :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 1 kula wyglada o wiele lepiej niz ostatnia : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 pracowłem nad oświetleniem kuli Jest coś takiego jak odbijanie sie światła i moim celem było właśnie zrobienie takiego odbicia od czegoś nie wiem, np. jakiejś metalowej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Zrób z tego animację, myślę że będzie fajnie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Masz na myśli przebłysk, czy kolejne etapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Od góry do dołu, pomijając to zielone coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Proszę bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Brzydkie. Po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ma coś w sobie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ma coś w sobie. Brzydotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Brzydotę I pixsele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Oj tak, wy się znacie na sztuce awangardowej. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Z okazji roku szkolnego postanowiłem zrobić kolejny Chory Komiks. Niech przemówi sztuka, lub zamilknie na wieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dlaczego ten koles trzyma nogi na poduszce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dlaczego ten koles trzyma nogi na poduszce ? Bo on tak lubi. To jest odsunięta kołdra tak nawiasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja też tak lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Poduszke odsuwa się razem z kołdrą ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Poduszke odsuwa się razem z kołdrą ?:> Ja odsuwam nawet razem z prześcieradłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja biorę wszystko i wrzucam do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi