Jerycha Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dzieki za ocene xD mi to pierwsze nie wyszło przynajmniej dla mnie tez nasrane ale znajomym sie podoba więc wrzuciłem a 4 zrobiłem dziś i podoba mi sie jak holera xD ale pewnie jutro mi sie znudzi :P No a twoje pracki fajne mi sie podobaja takie proste elementy bardzo ladne a jakiego programu uzywasz bo ja gimpa dlatego ze mam 64mb RAM xD ale i tak nie nazekam ludzie mają gorzej a kiedys to byl najlepszy komp we wsi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 no ja używam gimpa, bo na photoshopa mnie nie stać, a od nie dawna obczajam Xare Xtreme, bo dla linuksów dają za darmo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerycha Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 heh to fajne pracki a jakich efektów używasz bi nie chce mi się wierzyc ze machasz pedzelkiem po calym obrazku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie no, Jerycha-fajny masz styl rysowania. Na temat prac Tymona nie muszę się wypowiadać... (Bo po co? Każdy wie, że są KUL) Aż żal dupsko ściska, że mnie takim talentem nie obdarzono przy urodzeniu :'/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 heh to fajne pracki a jakich efektów używasz bi nie chce mi się wierzyc ze machasz pedzelkiem po calym obrazku xDnie mam określonych technik tworzenia, wykorzystuje wszystko co program oferuje :P najczęściej na początku tworzę pewien zarys pędzlem czy tam ołówkiem, potem mieszam efekty itp. itd.. sporo miałem takich grafik, lubię zresztą to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tymon, dlaczego wszystkie twoje postacie mają wydłubane oczy? xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Supavader, a co? Nie lubisz trupów? ;] Jerycha, zacytuje kogoś: talent to 5% iskry Bożej i 95% ciężkiej pracy. Ja mam za sobą 3 (+-1) lat tej pracy. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jerycha, z deviantem to każdy umi =) http://www.deviantart.com/deviation/54242481/ podziwiacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 talent to 5% iskry Bożej i 95% ciężkiej pracy Mi to samo kiedyś mówiłeś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 talent to 5% iskry Bożej i 95% ciężkiej pracy Ja bym to zmienił na: "Talent to 5% iskry Bożej, 95% cięzkiej pracy i 100% cierpliwości." ;p ...a z tą niestety u mnie krucho jest. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja bym dał 10 % talentu,40 % cierpliwości i 50 % dobrych chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wymyślacie, dobrze wiecie o co mi chodzi. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Nie wiedizalem co lepsze więc dam oba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Pierwszy fajny, ale imo za mało szczególików. :P Po za tym, od razu widać że jesteś zwolennikiem wygładzonych krawędzi. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 własnie robie tapetke ale nie wiem czy ja sskoncze jak cos wciepne do uploadera!!! 3mcie sie gmclanowicze :boxed: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Czego poprzedni taki temat zostal zamkniety? :huh: No nic. Chcialem wam pokazac taki bazgrol nad ktorym siedzialem prawie 3 godziny. :jezor: Tak wiec, oficjalnie uznaje ten temat za otwarty. Cieszta sie i wrzucajcie swoje graficzki. Oto moja: Krillan :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ręce są nieproporcjonalne. Ja mogę najwyżej wrzucić grafikę, którą ostatnio zrobiłem dla własnych potrzeb, tj. ikony zaklęć, umiejętności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Cieniutkie to jak barszcz. Radzę poczytać więcej o technikach stosowanych w pixel arcie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 black, ale to nie jest pixelart :jezor: Mi tam sie podoba bo to moja pierwsza taka praca ;) A tu mam jeszcze takiego rycerzyka: Prostokątny Rycerzyk Okrągłego Trójkąta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ten rycerzyk chyba nie ma krocza :P i nieproporcjonalne ręce trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zapis rysunku w JPG, brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nie symetryczny!!paintowy!!,zaraz wrzcue coś swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Chcialem dac w BMP ale imageshack cos mi szfankowal... A paint jest najlepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nie wiem co to jest, ale ładnie wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Nawet fajne te prace Dangon, ale dało by się je trochę pocieniować. @Proxx: Ty w ogóle chyba nie umiesz rysować? W Microsoft paincie można zrobić 100 razy lepsze prace niż w twoim photoshopie zrobione przez ciebie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Niech zgadne Jabol... robiles to w Photoshopie? :D Nie ale fajnie wyglada, choc troche ponuro - taka jakby otchlan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 w GIMPie :P Fotoszopa za droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @Proxx: Ty w ogóle chyba nie umiesz rysować? W Microsoft paincie można zrobić 100 razy lepsze prace niż w twoim photoshopie zrobione przez ciebie Odezwaj się Mistrzuniu. W paincie można zrobić 100 razy lepsze prace niż moje w photoshopie: Ale twoich grafik na szczeście nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Proxx ale po co pokazujesz nam cos co jest nie twoje? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W Microsoft paincie można zrobić 100 razy lepsze prace niż w twoim photoshopie zrobione przez ciebie Chodzi co można w paincie zrobić,a nie co ja zrobie w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi