Egzekutor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Xarfron: Bardzo ładne. Tylko ja bym ciut przyciemnił tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 XarFon: Bardzo ładne. Tylko ja bym ciut przyciemnił tło :) dzięki :), a i nie jakiś xarFon z dużym F nie wiadomo po co ale Xarfron -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 XarFon: Może zgubił literkę :) Ale naprawdę ładne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No właśnie rano byłem zaspany :P A i ja bym poprawił na twoim miejscu jeszcze ten kompas. Jest nie symetryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bawiliście się kiedyś w Virtual Tuning? :P Bo ja zacząłem znowu: Cadillac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Taki sobie. Jedno kolo jest bardziej krecisto od drugiego. oraz nie chcial bym jezdzic tak dlugo wygladajacym autem : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Cadillac + tył Veyrona + felgi jakiejś tam firmy = zuo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 @47x : HAHA XD TYL VEYRONA XD FELGI JAKIEJS TAM FIRMY XD LOL Przecie widac ze to te same felgi co na caddilacu, tylko przekrecone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A tył jest po prostu ścięty. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Chcialem cos narysowac po prostu inaczej. Jeszcze nad nim pracuje jak cus. macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A to co?... Tablet? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pędzel z painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ale się na pędzlowałeś w paincie <brokenhand> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Moim zdaniem bardzo fajnie Ci to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tablet? :D Fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Crack, czy wszystko dla ciebie jest tabletem : O? DDusia ma racje. Jestes inny. Przecie widac ze przerysowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Fajnie przerysowane :] source: http://da.img.v4.skyrock.com/da3/supervege...04239_small.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Więc to nie tablet ale np. gimp. Cwaniak dał jako drugą warstwę goku i rysował na pierwszej - przeźroczystej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Po co Ci to szpaq było? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Więc to nie tablet ale np. gimp. Cwaniak dał jako drugą warstwę goku i rysował na pierwszej - przeźroczystej. No shit Sherlock. 2 Osoby cie wyprzedzily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dobrze Ci szło szpaq :( Oni wszystko potrafią wywęszyć :) Przed nimi nic się nie ukryje. Na moje oko to, to jest nawet nie przerysowane tylko wyostrzone i trochę po usuwanych pixelów żeby usunąć praktycznie nie widoczne pixele (nie wiem jak to sie nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Taką nową prackę robię :P Idę w dobrym kierunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kameleon? :P jak dla mnie to niezbyt :( spójrz na język. :) One mają chyba zawijany język ;) podobnie jak ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie wiem czy zauważyłes ale dopiero to zaczynam, dlatego się pytam czy ide w dobrym kierunku, żeby tego nie spaprać, co nie znaczy, że nie przyjmuję twojej krytyki. :) Chciałbym, żeby mi się udało pocieniować jak na obrazku tutaj, ale musze jeszcze dużo popracować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 IMO fajnie wygląda, tylko zdejmij kontury z języka i zrób łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A wg mnie to wygląda jak filtr wycinanka w PS i wyostrzenie konturów. Zaraz spróbuję może zrobić tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wszystko robię ręcznie jak coś to w paint.Net i paint. Teraz trochę poszarpałem i uważam że wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nom, wygląda lepiej ale popraw język ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi