Markuz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 A mi on wygląda na średniowiecznego dresa :0 Hehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie podobny z twarzy, bo nie ma tureckiej urody. Ale ogólnie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Moje Logo :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 I ja też zarzucę swoim nowym bannerkiem :P Prosty nawet bo robiłem go nie długo, jako banner do swojej strony na pewnym innym serwisie, nie chciało mi się bajerować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ale ten tekst to chuba plagiat ale obrazek ładny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Lol, sam jestes plagiat. Oczy mi sie znudzili, pokombinuj czyms innym. (cholera zle to zabrzmialo, ale wali mnie to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ten tekst to nie plagiat bo mój tylko był czas że chyba połowa forum też to dla jaj wklejała do sygny ode mnie xD A oczy muszą być, taki jest mój cel dopełnienia dla loga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To podprogowa wiadomość że YXE jest bogiem (oko w trójkącie równoramiennym) i mamy się do niego modlić. Ale nie z nami te numery YXE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 swoją drogą Wojzax - genialna sygna :thumbsup: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To dobrze, bo zmarnowałem na nią 6 minut mojego cennego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 jam jest Twój Bóg który łaskawie Ci to dziewicami w niebie wynagrodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 http://img268.imageshack.us/img268/7825/obraz005nmk.jpg rysunek smoka, orginalna wielkość 101 cm x 71 cm, ogólnie sieczka rysowałem 4 dni z przerwami na jedzenie spanie i kupe. Wypisalem 6 długopisów ale w końcu udało sie skończyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 :0 o żesz, kopara opada :0 heh, że Ci się chciało takie cuś malować, szacun hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Piękne :D Powtarzam po poprzedniku "że Ci się chciało tyle robić" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 jakby ktoś był zainteresowany: http://allegro.pl/item664322231_smok_orgin...cm_x_71_cm.html http://allegro.pl/item664337204_przebudzen..._50cmx35cm.html http://allegro.pl/item664340357_rasta_duzy...101cmx71cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panie Arkadiuszu czy 300 zl to nie za duzo ? W sumie to sie nie znam ale wole zapytac ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 100 zyka za raste to gruba przesada. A smok out of this world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 100 zyka za raste to gruba przesada. A smok out of this world. Fakt, Rasta nie powala. Smok to co innego, ale chyba 300zł to też za dużo. Z ciekawości: sprzedałeś już kiedyś jakąś pracę w mniej więcej takiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zawsze możecie tylko zalicytować EDIT: Aaa, zwracam honor, nie zauważyłem, że to cena minimalna. W takim razie faktycznie trochę drogo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 cena minimalna za smoka to 180. 300 to kup teraz dla zajawkowiczów. a z rasta nie mam co zrobic stare to jak swiat wiec wystawilem dziada, cena minimalna nie pamietam chyba z 50zl jest. Nie sugerujcie sie 'kup teraz' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No 50 ujdzie. Ja kiedyś moje byle gówno za 50 zł opchnąłem jednemu typkowi bo potrzebował na historię rysunek, jakiś plakat czy cuś. Potem się dowiedziałem, że wygrał z tym jakiś szkolny konkurs xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 @Up: Lol... Też chyba zacznę rysować sobie i to sprzedawać. Albo lepiej: ukradnę rysunki szpaqa i je sprzedam :] Jak znajdę swoje rysunki i uda mi się "dogadać" ze skanerem to tu wrzucę, ale najpierw ocenię ich poziom :3 @ganja: Z całego rysunku podoba mi się tylko ogień i ci ludzie. Smok nie wywarł na mnie żadnego wrażenia. Jak dla mnie smoki powinny być przerażające z ukazanymi ich kłami, ale cóż, to mój gust, a ty rysuj wedle swego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Po Angielsku -Tank ju dżapanstasze for de ajdija. Ajrysz ents dansin łif nou pants or szyrt. Pryty kul akszli... aj fynk. In English -Thank you JapanStache for the idea. Irish ants daning with no pants or shirt. Pretty cool actually... I think. Poprawna nazwa to: Playin' with my nipples. Jednak takim spiewajacym: http://w827.wrzuta.pl/audio/4IMksdkFA4T/nipples Nie bijcie za akcent. Jestem Polakiem. E - Kurde, moje mrowki maja tylko 4 nozki : / Juz nie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Akcent dobry, ale mrówki to już gruba przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Pierwsza grafa zrobiona w ps'ie: Slaba , lecz ide chyba w dobrym kierunku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 al'a propaganja narazie jest tak sobie ale idziesz w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Oto 2 mieczyki z tego samego pomysłu ale troszkę inne ;) 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pierwszy spoko, drugi też, fajne bo ten drugi postrzępiony :P Można by zrobić że przedmiot ma ograniczoną liczbe ciosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Roki: Ja to robie zazwyczaj bo nie mam co robić lub żeby potrenować. Nie robie tego do gry :) Tylko tak sobie ale jak chcecie to uzywajcie chociaż raczej sie nikomu nie przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 nowy rysunek walnięty długopisem (a raczej dwoma) w jedną nocke wielkość 70x50cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi