Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie ma to jak wstawiac zdjecia zwierzakow w galerii GRAFIK do cholery. A no właśnie koledzy powinni dostać po warnie. :D A ti cwaniaku, nie chciałbyś dostać za zabawę w moda? =) Platek A wiesz, nie do końca. Poza tym, gratuluję drugiego podpisu pod czyimś postem. Rozwój najważniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Takie dwa szkice :) https://gmclan.org/uploader/5073/a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 W drugim ieszonki w fajnym miejscu ulozyles na ludziku : P Ale ogolem fajne, jednak dalej sie trzymasz tego stylu "Koscistosc i kwadratowosc". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 @Up - prawie jak Bagno i Copo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Koksi (Czy Tam Poksi) prawie robi wielką różnice chciałem żebyście ocenili moje prace. Dopiero Trenu je P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 W drugim ieszonki w fajnym miejscu ulozyles na ludziku : P Ale ogolem fajne, jednak dalej sie trzymasz tego stylu "Koscistosc i kwadratowosc". To po to by pokazać skale jednak dalej sie trzymasz tego stylu "Koscistosc i kwadratowosc". I dobrze wreszcie wyrabia mi się styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co do drugiego rysunku, polecam podręcznik do biologii (patrz: przednie łapy). wyrabia mi się styl Muszę Cię zmartwić, nie wszystko na tym świecie dobrze wygląda w formie kwadratowo-kościstej (patrz: wszystko co jest kwadratem z kości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co do drugiego rysunku, polecam podręcznik do biologii (patrz: przednie łapy). Przednie na twoim miejscu popatrzył bym na tynie :P te to dopiero są złe (pomyliły mi się l ludzkimi :P ) Muszę Cię zmartwić, nie wszystko na tym świecie dobrze wygląda w formie kwadratowo-kościstej (patrz: wszystko co jest kwadratem z kości) I nie musi ładnie wyglądać i nie przesadzaj z tą kwadraturą występuje tylko w paru elemętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 I dobrze wreszcie wyrabia mi się styl Musisz być wszechstronny jako grafik, więc jeden styl tu trochę przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 -_- wszechstronny ? Wszyscy znani graficy są podziwiani właśnie za swój oryginalny styl fakt faktem mój styl kuleje i muszę go ćwiczyć ale jak to powiedział mój wykładowca cytując grafików , nie posiadanie stylu jest cechą początkujących , to właśnie ograniczenia cechują dobrego grafika I to po stylu można nie raz rozpoznać dzieła danego grafika poza tym bez stylu rysowałem ok. 7-8 lat zanim zaczął mi się takowy wyrabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A tam, każdy rysuje z jako takim stylem, a to całe "wyrabianie stylu" to pic na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tu daje się grafiki, a nie twojego kaktusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 kaktus to też grafika i to nie jest kaktus duszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 kaktus to też grafika i to nie jest kaktus duszku No to co to jest? Jak nic to do galerii treści takie coś się daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Do galerii treści obscenicznych, chyba że to ziemniak z którego wylewa się woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Cholera, zle pokolorowany penis : O + jakichs Zydowski, if you kno what i mean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Parę nowych fotek :) 016 – kwiat :P 017 – szyszunia 018 - wisienki 019 – kolejne kwiat 020 – hmmm schody 021 – kwiat róży 022 – nie mam pojęcia co to :P 023 – A! pająk D8 024 – ślimak nie znam rasy ale „śakiś” tygrysi 025 – znów „pałąk” :P 026 – Winniczek :) 027 – oraz tzw. "KANIBAL"-LLLllll :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Hmm, przyznam, moze i czegos sie nauczyles, lubie ta szyszke i pierwszego pajaka. Kwiatek nr 1 tez bylby ok gdyby z innego katu zdjecie bylo robione. W szyszce po prostu widze makro, a w pajaczku motion blurra(na pewno przypadkowego : P) oraz po prostu lubie pajaki. Schody zawaliles, zdjecie pod katem pijaka nie zawsze jest cool, a to wlasnie pierwszytego prrzyklad. Zla roze wybrales, ta jest zgnila, oraz tak na prawde nie dalo by sie wyczytac nic z tego zdjecia, gdyby to byla roza bez kolcy, gdyby to byla roza bez lisci. Szukaj ciekawych tematow. Jednak zdjecia nie wygladaja na zadne pstryki, gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 @szpaq:To nawet nie wygląda jak twarz. @Xarfron:Foty fajne, tylko to twoje zdjęcia?Najlepsze 22 ;P.Tylko na ślimaki nie chcę patrzeć :P ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Kałach wiem nie jest za szczegółowy ale mi sie podoba :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dobry do jakiejś kreskówkowej strzelanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Przyciemnij lekko kolbę i resztę elementów drewnopodobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ta pomarańcz zbyt jaskrawa. Ale ogółem spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Kałach wiem nie jest za szczegółowy ale mi sie podoba :twisted: Skromny jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Próbowałem czegoś klasycznego ale chyba nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Najgorsze są czerwony i niebieski samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 @Xarfon: 016, 017 i 026 spoko. Resztę spal. :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Co do kałacha - całkiem niezły, ale czy czasem konturów nie wziąłeś z zwektoryzowania jakiegoś innego kałacha, np. z Soldata ;p ? Jak nie, to bardzo dobrze. Tylko kolory zmień. Co do zdjęć: 016 - takie zwyczajne 017 - ja bym osobiście inaczej to skadrował, tak żeby gałązka była bardziej na środku 018 - też nic nie ma w tym wyróżniającego się 019 - wydaje mi się, że lepiej by wyglądało po obróceniu do pionu z obecnej pozycji, tak, żeby te białe rozmyte kwiatki były u góry. W sumie moim zdaniem najlepsze zdjęcie jak dotąd. Można by też spróbować pobawić się światłem w Photoshopie czy czymś innym, żeby kwiat bardziej kontrastował z liśćmi 020 - może gdyby nie było krzywe to by z tego coś było... 021 - złapałeś ostrość na liście zamiast na różę :) 022 - wtf? wygląda jakby ktoś paznokciem jeździł po kliszy 023 - jakby był kontrast jakiś między pająkiem a tym kamieniem, to by było bardzo fajne zdjęcie. Tak to się zlewają ze sobą. Pobawiłbym się Photoshopem czy czymś innym na tym zdjęciu na Twoim miejscu, żeby skontrastować to jakoś 024 - różki (?) są rozmyte, przez co niezbyt ciekawie to wygląda. 025 - prawy dolny róg ;x 026 - takie zwyczajne, nic w tym specjalnego nie ma 027 - fajny pomysł, ale ten ucięty cień w prawym dolnym rogu trochę psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi