Dawidds Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ta skała nie powinna się ładnie rozdzielić na dwie części tylko wybuchnąć... ;| Ale to moje osobiste odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale to jest laser Oo. Dobry laser tnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 skala nie powinna robic puuk puk puk puk, lecz trach rararatam! Wszystkie dźwięki w filmiku są mojego autorstwa i nie wiem jak zrobić dźwięk, trach rararatam!, Jak tylko zrobię coś podobnego to zamienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale to jest laser Oo. Dobry laser tnie.Tak, tylko linia przecięcia skały jest prostopadła do wiązki tego lasera ;/ Ed: A, już nic. Jeszcze raz to obejrzałem i rzeczywiście t jest przecięte przez laser... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Domek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wygląda jak pudełko :) Śmieszny dach trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Fajny. Tylko powiedz, o co chodziło z tym dachem :P To miało być coś konkretnego, czy takie byle-co, żeby miejsce zająć ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A ten mi się bardzo podoba. Naprawdę fajny. @ EDIT: Wybuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Najpierw zrobiłem normalny dach ale nie wiedziałem czym go wypełnić, więc zrobiłem taki oryginalny heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Przypomina trochę dach pagody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Fajny dach i klimatyczny domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 @domek ten poprawiony ( niby 1 lvl ) : to już drugi ( niby 2 lvl ) : NoI 3: PS. GM Clan troche je pomniejsza, tak więc kliknijcie sb prawym i pokaż obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ten 3 jest ładnie pocieniowany :) łądnie to wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 3 bardzo fajny, ale cień pod domkiem w złą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie lubie koloru podlogi w 3, ale i tak ladnie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Troszki źle pocieniowałeś dach;P bo pada cień na obydwa widoczne kawałki dachu a Ty pocieniowałeś tylko jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Albo, jak już wcześniej mówiłem, cień na podłodze jest źle ustawiony. Na coś trzeba się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Niezłe te domki, naprawde. 3 to juz wogole najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 o_O Fajne domki. 3 najlepszy, zrób więcej innych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie chce mi się więcej na razie, ale jak ktoś chce te 3 do gry to śmiało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Na prawdę ładne domki, zrób więcej i można strategie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 heh zamiast domków zrobiłem głowę jakiegoś dziadka: I jakiś wojownik: (PS - wektory ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 moze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 mógłbyś takie coś zrobić tylko z widoku izometrycznego w stylu tych domków , to ktoś by miał komplet do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ładne, i w dodatku łatwe do modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Parę teksturek lawa: krew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ANi to lawy ani krwi nie przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ANi to lawy ani krwi nie przypomina. Hmm a mi tak, zwłaszcza jak znajdą się w grze lub na modelu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ta krew słaba, a lawa może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 to też mała być lawa ale bardziej mi przypomina krew (np. jako dziura w brzuchu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi