Pablo-GM Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Oj Stasiu fajny z Ciebie gosc ! Btw Kleju wiesz co ? wazne ze mi sie podoba tyle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie kapuje :( a do tego to to do galerii tresci, a nie tu, w piekknej galerii grafik, jedz pokaz to yoho (probowalem go udawac ale mi sie nie udalo :() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Oj Stasiu fajny z Ciebie gosc ! A z ciebie nie. Babka paskudna, już moje komiksowe wyglądają lepiej =/ Btw Kleju wiesz co ? wazne ze mi sie podoba tyle ;P KKK, to rób grę po to, żeby sam w nią grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Flak robie gre po to zeby glownie w nia grac O. Zreszta zapomnialem powiedziec ze jestes najlepszy :tfuj_fan: Napewno nie robie jej dla ciebie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A oto kilka moich rysunków: Mój autoportret rysowany 2,5 roku temu ;] http://www.rysuj.pl/index.php?option=com_p...il&id=12550 Jakiś tam król , też dawno temu rysowany: http://www.rysuj.pl/index.php?option=com_p...il&id=12542 A to dzisiejszy rysunek a raczej początek, pierwsz dzień z kredkami akwarelowymi http://www.rysuj.pl/index.php?option=com_p...il&id=36542 heh jak go dokończę to dam też tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 @Markuz: 1 - całkiem, całkiem 2 - niewypał 3 - niezłe (najlepsze z tych 3) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 @Markuz : 1 i 2 - Twarz BARDZO zniekształczona. Po 2/5 dla każdego rysunku. 3 - Nieźle, nieźle, czekoladowy ludzik nad strumieniem i jeszcze gałki lodów zwisające z gałęzi :D .4/5 na razie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tylko na trzecim obrazku inaczej pada światło na ludzika, inaczej na gałąź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Fakt, to trzecie najładniejsze, czekam na ukończony rysunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A więc dokończony rysunek: @Starhedgehog - fajnie to zinterpretowałeś :P niedługo może pojawią się następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ładne cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Na nowo odkrywałem zdjęcia robione w wakacje: http://marmotpl.deviantart.com/art/Awful-beauty-106060625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 tydzien mi to zajelo, moj art z dzienniczka ucznia :D @Marmot - jak mozesz napisac the jellyfish? :) ale zdjecie ladne PS, tak wiem slaba jakosc, ale zrobilem zdjecie komorka, a potem mi nauczyciel zabral dzinniczek i teraz mam nowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 @Poxipol - U mnie w klasie też takie wojny na papierze robią :D . 5/10. I szkoda dzienniczka :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Takie logo dla programu... ;d EDIT: Wersja namber tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 @PoxiPol: Normalnie, bo nie mówię o jakiejś pierwszej lepszej, tylko o jednej konkretnej, tej jedynej ;p . To ma głębszy sens po prostu xd . Moich opisów zdjęć na DA w większości wypadków nie traktuje się dosłownie, są one swego rodzaju przenośnią, przynajmniej te od "Fountain" wzwyż. Trzeba po prostu domyślić się konsensusu i zamiarów autora. A "the" jest ku wskazaniu, że chodzi o coś/kogoś konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No to pomożecie mi? :D Bo mam dylemat: które logo lepsze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 według mnie 1 logo bo na drugim wygląda to jak "PASS MANAGEP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Moim zdaniem takze pierwsze, na drugim słabo widac ten napis ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wg mnie drugie. Na pierwszym tak jakby nie pasuje poprostu kolorystycznie ten napis na tym czyms zielonym, a i wtedy jest tak u góry pusto i w dodatku czarne tlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Oba do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Popieram Tymona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dawno tu nic nie dawałem, wiec pomyślałem sobie ,że mały pixel-arcik nie zaszkodzi. Ów shotgun został "skonwertowany" z mojego brudnopisu szkolnego z małymi modyfikacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Takie sobie, wyglada jak shotgun na wode :D ma taki zbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dawno tu nic nie dawałem, wiec pomyślałem sobie że, mały pixel-arcik nie zaszkodzi. Ów shotgun został "skonwertowany" z mojego brudnopisu szkolnego z małymi modyfikacjami. Szczerze? Chyba lepszej broni na GMC nie widziałem. Chyba nikt nie powstydziłby się dać takiej grafiki do profesjonalnego projektu ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 @Up: Co nie ;) śliczne cieniowanie (no może rękojeść jest trochę kanciasta, chyba, że to tak mialo być). Ciekawe co to jest to pod shotgunem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ten zbiornik to po prostu takie pogrubienie lufy, gdyż broń jest raczej w konwencji lekko s-f(a po za tym, można dzięki temu było dodać ładny refleks świetlny :D). Co do rękojeści, rzeczywiście przyznaje się, że wyszła prostacko, gdyż już taka była w brudnopisie, i byłem za leniwy, żeby modzić nową. :P A to pod shotgun'em to po prostu zwykłe tło, nie lubię jak jest za pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Fajny Shotgun :) mi sie w nim tylko ta ow rączka nie podoba a reszta jak najbardziej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ciekami mnie tylko o d kiedy shotguny maja celownik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi