ZeroXbot Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czyżby ten twój "Megamanowy" custom sprite to był cud natchnienia ? Tak, ile ja bym dał, żeby to natchnienie wróciło ;( Eksperymentuję z cieniowaniem i wogóle, ale wychodzi mi to do niczego! W dodatku teraz mam zawał lekcji i nauki i nie mam za bardzo czasu ćwiczyć. Pozatym zacząłem sobie przypominać podstawy :) robię kule, walce itp. Muszę ćwiczyć, bo przeczytanie 20 tutoriali nic mi nie da. Czytałem o tym cieniowaniu i w ogóle (jak pada światło) i za nic mi to nie wychodzi. Nie wiem juz czy próbować czy nie... @JS: Ty wiesz jak kogoś pocieszyć ;) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Rachunek przyjdzie pocztą. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Lol, Tibia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Strzelam, że Tymon. On jest najbardziej leniwy, ale jak coś zrobi, to profesjonalnie :)Cicho, jestem kryptoadminem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 jak to narzie wyglada? jeszcze nie skonczylem ooutline nie moj, ja sie bawie w cieniowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Cieniowanie głowy fajne, ale najpierw skończ całośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Poxipol - Niezły ten smok, ale powiedz, kto stworzył outline, bo zgłoszę ;p Szyja jest bez łusek ,lepiej ,żeby z nimi była ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A tu cos w pelni moje... juz 2 godz nad tym pracuje, i tez jeszce nie skonczylem (grr, cieniowanie) :D Pytanie do Tymona Czy to normalne ze po 2 godz klikania rece zaczynaja sie trzasc? juz nie moge trafic w odpowiedni pixel @up - Nie wiem, znalazlem w google images :D lusek nie bede robil, albo jak juz, to nie dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 a to moje dzieło xD Szkic i malowałem go w Gimpie, to jest obrazek dla dzieci żeby nie było i z takim zamiarem był robiony xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 @Markuz trochę tego cienia nie widać ba ma za mały kontrast i ta twarz taka płaska. A to start point na pierwszym levelu do Armored Slayers Nie wiem, wydaje mi się że czegoś jeszcze tu brakuje ( to "coś" będzie się obracać a z końców będą wylatywać particle na kształt piorunów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 heh ja tego nie cieniowałem :D ja bym dodał więcej bajerków tzn. odstające jakieś rurki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A powie ktos cos o moim arcie? :P Nawet nie wiecie jak sie nad wlosami napracowalem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 popraw nogi. jak dorobisz cieniowanie to będzie nawet niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Taki Domek który zrobiłem w gimpie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jesli patrzec na calosc to jest zdecydowanie brzydkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jesli patrzec na calosc to jest zdecydowanie brzydkie :) A co może łatwo zrobić izometryczny domek w gimpie <_< ważne że mi się podoba :jezor: Chyba przestane wrzucać swoje prace na GMClan skoro coraz częściej słyszę ze się nie podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jesli tak na Ciebie dziala krytyka to nie dawaj :) Ja sie ciesze jak mnie krytykuja, bo wiem co robie zle, co musze poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Znaczy jak działa O-o ? Po prostu po co mam spamić moimi artami skoro nikomu się nie będą podobać, proste <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dawaj dawaj, nie zniechecaj sie wlasnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ależ ja się nie zamierzałem zniechęcać przecież dalej bym sobie rysował ale pewnie wrzucał tylko na stronę domową :3 no ale mniejsza oto tak tylko chciałem wyjaśnić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ok, to teraz krytykujcie mnie plz :D skonczylem jaskiniowca @Lionx - zbyt zielony ten domek :( i popatrz na to slonce Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jakbys dodal tlo to bym mogl ocenic, bo jestem daltonista i biale tlo mi sie z obrazem zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 hmm ciekawy pomysl :D dodam włala! juz nei mialem ochoty meczyc sie przy backgroundzie, dalem taki zwykly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Robienie z obrazka gifa wcale robi z Ciebie kogoś fajnego. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ok, Stasiu wytlumaczyl mi wszystko spokojnie, i tutaj macie Nie gifa :D PS Ostatnio pewna niekapowata osoba spytala mnie sie co to V4 oznacza, to mowie ze tam pisze UG :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Hah! Moj pierwszy raz (chodzi o rysowanie postaci w stylu mangi oczywiscie :P): http://img150.imageshack.us/img150/3141/1amw2.png Narazie bez AA i cieniowania (w sumie narazie jest 1 swiatlo na wlosy i 2 cienie na nosie i szyi), powiedzcie co poprawic :) Siedzialem moze pol godziny, do godziny - stracilem poczucie czasu, a na zegarek nie patrzylem jak zaczynalem ;) PS jest w google images obrazek, na ktorym sie wzorowalem. Jak ktos znajdzie, dostanie ciasteczko :santa: EDIT: @Kleju: :thumbsup: Mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 @Kleju : Nawet niezłe :) Podoba mi się. Szkoda, że na marnym backgroundzie. @M@ti002 : Musisz nad tym popracować. Ale dobrze, że przynajmniej się przyznałeś Narazie bez AA i cieniowania (w sumie narazie jest 1 swiatlo na wlosy i 2 cienie na nosie i szyi), powiedzcie co poprawic smile.gif Siedzialem moze pol godziny, do godziny Mam ten obrazek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 PoxiPol, jak na teraz to nawet nieźle. =) Ja jednak użył bym większych kontrastów i trochę urozmaicił całość o jakieś szczegóły. I w sumie tyle. Dobór kolorów też wiele pozostawia do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A teraz: Stara wersja: Nowa wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Przebajerowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi