Misiek999 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Lenin, z Psichixem :o Dla mnie git majonez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mój pierwszy model w Cinema 4D nawet trochę pomalowany! to miała być maszyna bojowa dla aniołów do mojej nowej gry wiem kolory trochę nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 olol, brzydkie to to;/ Bardziej niż machinę bojową (! :o ), przypomina mi to robocika w sklepie z zabawkami, stworzonego przez ślepych bez rąk :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Śmieszne to trochę. Na szczęście dopiero zaczynasz więc nie jest tak strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 NIe dobijajcie chłopaka ;P fajne nawet ;) jak na początek to nie jest źle =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mam nawet lepszą wersje na kompie ale nie będę wrzucał. teraz jak na to patrzę to faktycznie nie jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ktos sie pytal o moja wersje cinemy: 10.008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja sie pytałem ok wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 copoconaco: to twój model?? o ja on jest zale****y :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Toś go załatwił =O A equip dobry, tylko faktycznie te zarysy nie pasują (pomijając fakt, że ja ich z początku w ogóle nie zauważyłem ;P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Co do tego ekwipunku, to strasznie dużo wolnego miejsca, nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 fany właśnie jest ten shotgun(o ile to shotgun) xD i w ogóle nieźle wykonany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 wow, wyrąbane :D Jeszcze jakaś skromna tekstura i ideał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dobrze wykonany, ładnie sie prezentuje, normalnie GIT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 no kopo ladny robot ladny :D tylko te plomienie tak plasko wygladaja, co prawda ja bym nie umial poprawic ale taki pro jak ty powinien umiec naprawic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Kilka lat temu, gdy bawiłem się w szyfrowanie tekstu w grafice, stworzyłem to: KLIKNIJ ABY POWIĘKSZYĆ Jest to pewna egzystencjalna prawda zakodowana w formie obrazu. Teraz gdy to odnalazłem wśród swoich prac, postanowiłem to opublikować i zaproponować Wam próbę odkodowania - jestem ciekaw kto jest w stanie to rozszyfrować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ciekawe... Czy to ma związek z religią, bo jeśli tak to chyba wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Krótkie, długie, krótkie, długie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 no na początku myślałem że to mors, ale po przeanalizowaniu nijak mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Może to ma jakiś związek z geometrią i matmą, ale wątpię gdyż w końcu to ma być jakaś prawda o egzystencji. Zastanawiam sie czy te krzaczki na tym trójkącie i jego środkowych/wysokościach coś znaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Po krótkim przeanalizowaniu mogę stwierdzić iż jest to związane z religią chrześcijańską(po samej nazwie, Veritas) i jest to w kształcie trójkąta(trójkąt z okiem w środku to symbol Boga), i na każdym jego "rogu" jest odpowiednia liczba kresek, u góry jedna, po lewej dwie, po prawej trzy, co aż prosi się, żeby myśleć, że to symbole Boga Ojca, Syna Bożego i Ducha Świętego. z tych wierzchołków prowadząc te "ścieżki" na których są też te kreski i kropki, lecz tez te "ścieżki" wychodzą z boków. Myślę, ze te kropki i kreski na głównych liniach trójkąta mają jakieś znaczenie, ponieważ, jak jest jeden bok opisany i drugi, to na trzeci już nie do końca jest, kończy się. i tu ja bym myślał, ze jednak Morse, tylko inaczej zapisany, trzeba pokombinować, ze np na zmianę itp, bo kreski i kropki, właśnie z Morse są związane. Jeszcze warto zaznaczyć, ze te linie w środku stykając sie ze soba nie łączą się, tylko pozostają kreski i można wywnioskować, ze to tylko i wyłącznie inny symbol oka. Domysły, domysły... nie wiem, teraz się w to nie pobawię, lekcje :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Hehe, nie tylko religia chrześcijańska traktuje o egzystencji. Tymon Wam podpowiedział. Poza tym podpowiem ze to nie kodem morse'a, a maszynowy ;p ktoś ma dalsze pomysły? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Trojca? a podpowiedz tymona, hmm sa pewne rzeczy ktore sa u niektorych mezczyzn krotkie a inne dlogie ale nie, napewno o to nie codzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Litery są 8 bitowe? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Zrobimy analizę; Na górnym wierzchołku jest 1 kreska, z lewej na dole 2 kreski, z prawej na dole 3 kreski... zapewne chodzi o Trójcę Świętą, jak ktoś tu wcześniej napisał. Na samym środku rzuca się w oczy taka jakby gwiazda. 6 "belek" i jakiś szyfr, w postaci kresek - linijka? (xD) Tło, papirus. Jakby tak się w to wgłębić na na zewnątrz są większe odstępy tych kresek niż tych w środku... Przecięcia, trójkąty... Na ten temat wiem tylko jedno (myślę, że coś blisko odpowiedzi) chodzi o mężczyznę, bo sam trójkąt, przypomina ostrze 3 ostre kąty, a ostrze pasuje do mężczyzn. @edit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Brr, zimno. Hehe, żeście się uczepili boga, tak jak myślałem, oprawa graficzna Was zmyli ;p juz nawet powiedziałem jakim kodem jest kodowane. Tutaj trzeba postarać się dostrzec zależności kształtu i znaków. W trójkącie umieszczony jest klucz, tekst oraz metoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 heh, może coś z tym veritas na wikipedii piszą o jakieś firmie i brytyjskiej partii, może ktoś znajdzie coś jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja myślę, że te odstępy między kreskami mają znaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jezus, idźcie spamować do Psichiksa na Devnatartcie, bo to mimo wszystko temat 'Galeria Grafik', a nie 'Zgaduj zgadula'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi