Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 prawda, te postrzępione kontury wyglądają niechlujnie szkoda że się ich uczepiłeś, bo np świnka śliczna ten feel jak odkrywasz brushe w photoshopie poraz pierwszy i jesteś przekonany, że to dzięki temu powstają najlepsze pracki B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jeszcze jedna postaać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Została zgłoszona Twoja armia, to się za nią zabrałeś XD Btw chętnie bym to do czegoś wykorzystał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Biorę się za nią zawsze kiedy mam depresję po utracie inspiracji. Tym razem straciłem ją po miesiącu dopieszczania silnika skradanki turowej. @EDIT: pierwsza rzecz jaka się negatywnie rzuca w oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Im Lord: woda super, ciekawe jak bedzie wygladac animacja calej wody, kilku tilesow, czy się będzie tak animować , ze każdy tiles względem nastepnego z opóźnieniem? przy tym trawa jakas taka uboga. @Wojzax: wszystkie bardzo mi sie podobaja, gdyby sie juz czepic do konia to ten cien przy ręce rycerza powoduje ze reka sie jakby "wglębia" w konia. Odblaski na zbroi są jak dla mnie nieco za mocne (tak by sie blyszczalo na krawedzi, a tak zbroja ssie nieco wylewa), ale to są naprawde detale, o ktorych pewnie za tydzien bym nie pamietala jakbym spojrzala. I jeszcze jedna rzecz mnie niepokoi, chociaż przyznaje, ze zgubiłam się ww perspektywie tych ludzików, czy ten koń nie jest ciutkę za długi? bo jakby jest chyba widoczny troche z przodu niz boku? Tu mniej wiecej o co mi chodzi. Chociaż z kolei ten moj jest za krótki. A moze po prostu mi się zdaje i tak jak jest to jest dobrze. Ale koń w ogole to ladnie umieśniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Skrócę go chyba o piksel, bo tworzyłem tę pozę wysuwając połowę zwykłej pozy w górę. Zwykła poza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ten feel jak odkrywasz brushe w photoshopie poraz pierwszy i jesteś przekonany, że to dzięki temu powstają najlepsze pracki B) Pysiaczku głuptaśny, to nie fotoszop :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Budowniczy Armii z Północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ok, ok, już wygrałeś :) Teraz powiedz jak się w to gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pysiaczku głuptaśny, to nie fotoszop :* głównym punktem wypowiedzi były brushe, nie w jakim konkretnym programie się produkujesz :bye1: @nikas: jedno z lepszych na bank z tego co robiłeś, fajne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Wojzax - Tak trzym, przepięknie @Nikas - Czysty seks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 głównym punktem wypowiedzi były brushe, nie w jakim konkretnym programie się produkujesz :bye1: Pysiaczku głuptaśny, to nie brushe :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A dziękuję, dziękuję. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pysiaczku głuptaśny, to nie brushe :* heh :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 ######sty motyw nikas no i świetnie dobrane kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 kiedy inni bawią się w game jamy... (ja niestety za późno się dowiedziałem inaczej też woził bym udział T.T) ja zrobiłem animacje biegu mojej postaci nie powiem ciężko było bo mam słaby skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Cudo dzięki :) a tu kolejna moja mała wypocina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 dzięki :) a tu kolejna moja mała wypocina. Tak samo cudo <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nio. Bardzo dynamiczna. Zwłaszcza super ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ostatnio wygrzebałam starą pracę i postanowiłam dorobić wersję zimową do domków, co sądzicie o tym śniegu? Sama nie do końca jestem przekonana co do niego, ale nie chce robić całkowitej puchowej poduszki na dachach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak dla mnie jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 przy fundamentach budynków powinny być bardziej zaspy, bo teraz wygląda jakby lewitowały te domki centymetr nad śniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ostatnio wygrzebałam starą pracę i postanowiłam dorobić wersję zimową do domków, co sądzicie o tym śniegu? Sama nie do końca jestem przekonana co do niego, ale nie chce robić całkowitej puchowej poduszki na dachach... Wygląda przekozak, bardzo pro. Niezły realizm. A ja tam wstawie już dokończoną wersję kuca: To ostatni raz, więcej kucy już nie będzie, obiecuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Faktycznie, z tymi fundamentami, wezmę się za nie wieczorem. :-) Ja lubię kucyki, ten jest super, trochę mroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nigdy nie rozumiałem jak facet może się jarać tymi kucykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 >19 letni faceci w kajakarskich rękawiczkach bez palców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nigdy nie rozumiałem jak facet może się jarać tymi kucykami. Napisał koleś tworzący gry dla dzieci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Śmiechłem muszę przyznać, ale moim targetem na pewno nie są dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi