Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 8 u dorosłego człowieka. 7,5 8 to w anime albo innych wyidealizowanych wizjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To ile powinna mieć. Bo z tego co znalazłem wynika że 8 jest gut. http://www.fancydot.pl/files/rysunek-cialo...e_body_prop.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Zrób 7 i 3/4. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Robię właśnie tą samą nie-karłowatą w zbroi płytowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 według ustalonego wzoru proporcji, głowa stanowi 1/8 ciała. THE END na ten temat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No. Tak jak mówiłem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Hej tam:) dokończyłam pana w puszce: a tu jest szkic nowego, umieszczam taki surowy, bo chciałabym opinii na samym początku, potem jest trudniej poprawiać. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Narysuj mu głowę skierowaną w drugą stronę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Narysuj mu głowę skierowaną w drugą stronę . Barbarzyńcy? znaczy z tyłu? :) Czy temu danysowi na rumaku? ma się nie odwracać do widza? edit: :D wygląda jakby chciał go ugryźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Chyba chodziło o jeźdźca. Gdyby spoglądał w dal wyglądał by "epicko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dokładnie , chodzi mi o jeźdźca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dokładnie , chodzi mi o jeźdźca . świetnie, że tak dosadnie mi to wytłumaczyliście, bo doprawdy miałam poważny problem w interpretacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Obroc mu jeszcze troche glowe zeby dramatycznie patrzyl w dal (to co ma po prawej stronie) to będzie miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Miałem dokładnie to samo na myśli co napisał Chell . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Mhm. Po tym zabiegu byłoby git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Śmiesznie zobaczyć jak inni sobie szkicują ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Rysowanie w brudnopisie na lekcji polskiego. To jeden z moich lepszych rysunków narysowanych ot tak, ołówkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Prawa ręka :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Skojarzenia to już Wasza sprawa :) To po prostu ludek, bez żadnych podtekstów ani prowokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Hmmmm brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Hmmmm brzydkie. Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 na lekcji polskiego. A później jesteś jaki jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Pomysł fajny. :) Ludka mógłbyś zrobić profesjonalniej i byłoby git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Hmm, to już mnie zbiło z tropu... głowę w prawo czyli jego czy moje prawo? Znaczy gdzieś jak koń, czy jakby do tyłu? jakoś moje to sobie nie wyobrażam... jakby się gapił na kogoś z tyłu... narysowałam obie wersje z pomocniczą panią na balkonie :D : i jeszcze czy on nie powinien być bardziej z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W tą stronę już pokazywałaś i ludzie mówili, że w drugą, domyśl się w którą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W tą stronę już pokazywałaś i ludzie mówili, że w drugą, domyśl się w którą ;) W pierwszej wersji był en face, komunikat w drugą stronę sugeruje od tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W pierwszej wersji był en face, komunikat w drugą stronę sugeruje od tyłu... Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Brawo! Nio to byłoby ciekawie. Następnym razem w ogóle się zastanowię czy nie narysować wszystkiego od tyłu. Epicka dupa końska... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Chodzi o to że na tych pierwszych rysunkach ten rycerz jakby mówił: Cześć mała dziewczynko, gdzie znajdę drogę do domu a gdyby patrzał w dal z lekko uniesionym podbródkiem mówił by: Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Chodzi o to że na tych pierwszych rysunkach ten rycerz jakby mówił: a gdyby patrzał w dal z lekko uniesionym podbródkiem mówił by: czyli w lewo! :D na łeb koński! dal jest wszędzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi