Hunter Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Lawa jeszcze lawe przypomina, ale krew to juz raczej nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jezioro Wielochowskie o zachodzie słońca: PS. Wybaczcie za jakość - telefonem robione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Psysiu: Ładne to :) Ale jedno mnie dziwi :P Nigdy nie widziałem żebyś napisał coś w tym temacie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie chce mi się dawać pojedynczych grafik więc dam paczkęDałem paczkę sritów do gry logicznej , platformowej i jedną grafike izometryczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 @UP:Bardzo piękne :blink: złamane drzewo :blink: @PsichiX:Ładne :thumbsup: EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak już mamy się bawić w fotoszopowe filtry to tak będzie lepiej, panie 47X8: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak już mamy się bawić w fotoszopowe filtry to tak będzie lepiej, panie 47X8:Nie mam PhotoShopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja też nie, ale każdy dobrze wie że chodzi tu o odpowiednik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Musicie się bawić moim drzewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wybacz Antyś, ja tylko zmniejszyłem gammę. :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie musimy ,ale możemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak już mamy się bawić w fotoszopowe filtry to tak będzie lepiej, panie 47X8: nom, ten wymiata ;) PsichiX: ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja nawet żadnych filtrów nie dawałem:) EDIT:Fajna moja paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wiem że męczyłeś się z nią całe 2 minuty i kosztowało Cię to dużo pracy, ale te grafiki są po prostu beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Aha to dziękuje :) i nie 2 minuty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie żebym Cię w jakiś sposób gnoił, po prostu Mi się nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 @Wojzax- przecie widac ze 2 i pol. Wstydz sie. Blagam, niech ktos 47xxxxxx da bana na ten temat czy cos, bo lepsze gowna to robi moj kot. Rozumiem 1 czy 2 obrazki, ale prynajmniej niech ta niezbyt stroma lina ida w gore, i niech beda coraz lepsze, a nie 100 gownianych obrazkow. Do tego Psychix cos pisal o twojim powtarzaniu sie, jak nikt nie ocenia oznacza ze szkoda im slow, i tyle. PS Bar.gif chyba najlepszy z tego wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 bar.gif jest tylko do tego GML draw_sprite_stretched(bar.gif,0,x-16,y-16,health,5)Więc dla pasku życia ,nic wielkiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 PoxiPol użył sarkazmu (w pewnym sensie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Lol, w zyciu bym sie tego nie domyslil. 4 x 1 kwadrat wdg mnie bylby lepszy do kreski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jakiej kreski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Napis Markuz (zainspirowałem się sygnaturą AT :P ) I Panel jakby ktoś chciał robić stronkę z AT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Napis jest fajny ale panel mi się nie podoba :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dla mnie super tylko ta dolna krawędź panelu jakaś dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Postacie do mojej gry (via) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Wektorową można dawać do GMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 heh nom. Tylko będzie widać pixele, trzeba by dać maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Albo zastosować funkcję ( w GM7 ) do wczytywania obrazków z kanałem alpha ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 heh też można i tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi