Japanstache Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zdecydowanie lepsze od pracxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 xxx itd. : z tego co się orientuje to podczas wojny secesyjnej używano również "jasnego" drewna do produkcji broni, a cieniowanie jest widoczne jednak przedstawiona brań jest mała i nie jest to dobrze widoczne, a co do grafiki to do gry może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Odpal w gemie będzie dobze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tapety: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Badziewne te tapety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tapety:Tapety? jakby to było w jakimś formacie obrazu ( 16:9, 16:10, 4:3... ) to by była tapetka ;) chyba że to jest tapeta na ścianę o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Hmm te tapety to kilka minut w photoshopie/gimpie przy uzyciu gotowych efektow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tapeta na scianę dla dzieci neo xD Brzydkie to :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A jak dam z waszym nickiem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To i tak bedzie do dupy. Przecie to nawet nie tapeta. I nawet jak by tam pisalo cos madrego i tak by bylo kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale RZAL... Toż to gotowe efekty z GIMPa. Ty nawet czcionki nie zmieniłeś, tylko tekst własny wpisałeś. I myślisz, że jesteś teraz fajny :| ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Lepiej zajmij się programowaniem a grafikę zostaw w spokoju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kto wie kto wie, moze i on bedzie kiedys dobrym grafikiem, małymi kroczkami ale moze mu sie to kiedys uda ;) Po mału. Nie wieze ze ci ktorzy sa obecnie dobrymi grafikami od razu kiedy zaczynali, malowali arcydzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mnie gnietli na początku jak robilem prace to krytykowali. Przywykłem. Teraz jakos wyszedłem z koszmarnego dołka i pnę w górę. :) Poświęć na jakąś pracę więcej niż 2 min. (ok 20min lub więcej) bo jak to ktoś tu już kiedyś powiedział "Nie w ilość lecz w jakość" (Podejrzewam że Tymon:P). I wtedy oceń pracę 5 min. do tej którą robiłeś dłużej (sporo dłużej). Najlepiej pobaw się pixelartem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mnie gnietli na początku jak robilem prace to krytykowali. Przywykłem. Teraz jakos wyszedłem z koszmarnego dołka i pnę w górę smile.gif Poświęć na jakąś pracę więcej niż 2 min. (ok 20min lub więcej) bo jak to ktoś tu już kiedyś powiedział "Nie w ilość lecz w jakość" (Podejrzewam że Tymon:P). I wtedy oceń pracę 5 min. do tej którą robiłeś dłużej (sporo dłużej). Najlepiej pobaw się pixelartem smile.gif Albo obejrzyj pracę pół godziny po narysowaniu. Jeśli nadal ci się podoba, wstawiaj na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a oto trampolina do mojej platformówki zezwalam na użycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Przecie to 3 linie na krzyz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dziwne to cieniowanie ,a czarne kontury brzydko wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jakby to była chociaż animacja... ale i tak bylo by denne. Ja też zarzucę coś dennego :) Buhahaha Szotgan (Shotgun) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wygląda jak wycięty lub zmieniłeś tło z białego na czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Przeczytałeś to w poprzednich postach i teraz powtarzasz <_< Ja udowodniłem komuś kto sądził że wycinam, że sam to zrobiłem (chyba Nobody :P). Ty byś nawet wyciąć nie umiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Według mnie nie wygląda to na wycięte, a zresztą gdyby o to trochę zadbać i upiększyć to można by wstawić do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tiaa to byłem ja :P Ale tu akurat zgodzę się, że Damian chciał zrobić szare kontury, a na białym tle nie byłyby one widoczne, dlatego walnął na czarnym tle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Rysuje szarymi kolorami bo je lubie :) A i to nie było na białym tle tylko lekko szarym :P Wylałem czarne tło żeby było widać jasno szare krawędzie. Ten szotgan mi troszki nie wyszedł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cyngiel ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Które najlepsze?? Jest ich 6. 3 różnią się tylko tłem a drugie trzy mają takie samo tlo jak te wczesniejsze tylko ze są odwrócone miecze :) 1.2. 3.4. 5.6. ok 30 min. pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 zmien tekstury raczek bo sa do kitu. Do tego 30 minut na ustawianie opcji warstw Oo. Ostry jestes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 6 wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 30 min dlatego że robiłęm sam szkic miecza i tarczy ok 20 min (z przerwami na herbatkę xD) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak dla mnie najlepszy 5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi