Emil-GM Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ano więc tak mam taki problem- w menu puszczam bit tzn leci jeden i jest głośny a w levelu inny jest troche za cichy.Potrzebuje programu do którego wrzuce bity i on mi wyrówna jakby poziom głośności tych bitów,że nie będą od siebie tak odbiegać,z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 jak mp3 to może mp3gain? Chyba, że inny format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jeśli mp3gain nie zadziała to użyj foobara2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Audacity posiada funkcję normalizowania poziomu głośności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Audacity posiada funkcję normalizowania poziomu głośności. Co to daje? bo mam audacity i daltego napisałem ten temat,bo jakoś nie wiem gdzię się np ścisza czy zgłaśnia a głównie mi właśnie chodzi o tą 'równość' głośności bitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nazywa się to "Normalizuj", powtórzę. Ewentualnie "Wzmacniaj", o ile będziesz wiedział, co z tym dalej zrobić :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi