Gość Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam :) Nie chciałem odświeżać tematu z przed 4 miesięcy (tego o GM8 - Game Maker 8 Beta). W tamtym temacie bluks pytał, dlaczego GM8 mu się włącza i od razu wyłącza. Ktoś napisał (nie pamiętam kto :P), że to może przez Framework'i, ale u mnie to nie to, bo wszystko mam poinstalowane. Korzystam z Windows 7 Proffesional. Wiem, że ktoś (chyba gnysek) dał link do tematu na GMC, jak to naprawić, ale ja szukam i nic znaleźć nie mogę :/ Czy byłby ktoś tak uprzejmy i zapodał link do tego tematu, albo napisał jak to naprawić? :) Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 GM 8 miał działać do początku, albo końca grudnia, może dla tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Hmm... Nie wiem, ale jeśli tak nie jest, to mółby ktoś zarzucić owym linkiem (do tematu, jak to naprawić) ? :rolleyes: E: Dodam, że oglądałem ten temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A masz RC2? Bo ta wersja działa do końca grudnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Emm... Chyba. No to i tak powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Emm... Chyba. No to i tak powinno działać. No to chyba czy na pewno? bo jak nie to działać jednak nie powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Przestaw datę ze dwa miesiące do tyłu jak nie jesteś pewien, czy masz rc2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam RC, nie wiem jakie ale mam, bo jest napisane, że Release Candidate już nie działa :/ A jest jakaś wersja, jeszcze nie ta oficjalna, której można użyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Napisałem, przestaw datę do tyłu, to użyjesz tej, którą masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 A myślisz, że jak przekonałem się że mam RC? :P Właśnie po tym mi tak wyskoczyło. Zmiana daty nic tu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi