Makary155 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Razem z kolegą zainstalowaliśmy Vallheru na cba.pl. Wszystko ładnie pięknie ale po jakiś pół godziny gry(6 graczy) mySQL wypluł błąd o przekroczeniu limitu zapytań "user dbuser has expired the 'max_question' current value=35000". Wiemy że to się resetuje co godzinę, ale strona wogóle nie działa gdy limit zostanie przekroczony. Nie można dodawać nowych dbuserów w phpmyadmin. Znacie jakieś sposoby na ominięcie tego, albo darmowe hostingi bez limitu zapytań do MySQL? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 nie pamietam czy ugu posiada mysql, ale jesli nie tam to na yoyo nie powinno byc limitow zapytan. ewentualnie kupcie sobie serwer w pakiecie lite w hekko - ok 25zl na pol roku to nie jest tak duzo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ugu mam mysql :P Sam posiadam tam stronke, nie ma z nią problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Yoyo odpada. Wogóle zrzutu bazy nie chciał przyjąć Roki, masz stronę w html czy phpfusion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 tez mam tam stronkę i nic prócz czasem wolnego łącza nie można nim zarzucić. Sam pisałem skrypt stronki i trochę z mySQL tam korzystam. Nigdy ni było z tym żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sprawdziłem. Gra chodzi wyraźnie wolniej, ale wszystko jest w porządalu, bez błędów. Dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 jeszc ze możesz sprubować 50gigs.net zagraniczny ale za to prawie bez limitów, można zawsze jednak wykupić premium:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi