Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Znacie jakieś serwisy, które umożliwiają utworzenie www z własną domeną pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 home.pl rejestrujesz się jako osoba prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Darmowe hostingi raczej nie posiadają serwerów DNS do podczepiania pod nie domen. Ew. można skorzystać z funkcji aliasu i zrobić proste przekierowanie z domeny na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ustaw przekierowanie domeny na adres :) Strona będzie w ramce, ale to jedyne darmowe rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 pdg.pl posiada przekierowania na dsn, ale to straaaaaaaasznie kiepski hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 idg.pl posiada przekierowania na dsn, ale to straaaaaaaasznie kiepski hosting. Chyba pdg.pl :P . Tak czy siak, oni już nie dają darmowych kont (ciekawe kto tam im kupi konto, po paru darmowych tam mam dość tej serwerowni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ok, dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wypróbuj pan 000webhost.com . myślę, że to jedno z lepszych serwisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Chyba pdg.pl :P . Tak czy siak, oni już nie dają darmowych kont (ciekawe kto tam im kupi konto, po paru darmowych tam mam dość tej serwerowni). racja, moja pomyłka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 000webhost jest do dupy, nie polecam. Strasznie zamula, problemy z ftp (praktycznie nie da się nic zuploadować, przerywa połączenie, nie łączy w ogóle itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dobrze, że to napisałeś bo właśnie czekałem aż dostanę maila od nich z aktywacją. Mija już 2 godzina. W home to się płaci 300zł rocznie. Zostaje Pdg... Też płatny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 boo.pl 10zł / 3 miechy sam korzystam, wszystko ładnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 linuxpl.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czemu polecacie płatne, skoro chciał darmowy? Poza tym, najprawdopodobniej KAŻDY płatny hosting ma możliwość podpięcia domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak darmowy to sobie weź yoyo.pl, ja korzystam i nie mam problemów ( czasami wyskoczy napis "ładowanie strony" na 2 sekundy) i jest tylko jedna reklama która znika po jednym kliknięciu a nie po 20 :/ EDIT: a lol, własną domeną pl to chyba nie ma takiego :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.heliohost.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi