Markar Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Fajne to, wymysl fabułę i dodaj więcej misji. Fajne to menu zrobiłeś, trochę dynamiki ;) Grafika tych ludków jest fajna, nie zmieniaj ich, klimacik jest. Tylko ci wrogowe po śmieci... Mógł byś zrobić żeby się przewracali i leżeli :) Dodaj więcej elementów otczenia i ułatw 2 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Litości, gra jest prosta, niczego nie ułatwiaj. Poziom trudności jest akurat w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planet Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Co ja mogę dodać panowie w wersji podstawowej ta gra moim zdaniem nie jest zbyt trudna mimo tego, że wiele było zdań z waszej strony, że jest za trudna w wersji patch jest jeszcze łatwiejsza i jeszcze są wiadomości, że za trudna. Nie nie nie ułatwię jej jeszcze bardzie, bo to by była prosta gra i przez te łatwość ta gra byłaby po prostu nudna i taka jak każda zwykła gra. Jak się jakaś gra ma podobać to się nie gra w nią ot tak, że zagram 1minutę ocenię i do śmietnika w dobre gry się gra by je przejść i mieć co skomentować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dobre gry mają wybór poziomu trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Na co wy w ogóle narzekacie? Masakra totalna, przecież ta gra jest łatwa jak się używa mózgu a nie wrąbuje prosto w kolesia z minigunem. Mogę nawet zaraz zrobić filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Tak, ale po dodaniu patcha nie wiadomo, czy jak spadniemy to będzie strzelał, czy nie, a jak już spadniemy to nie da się wydostać z lini jego strzału. Wiele podobnych sytuacji spowodowało to, że na razie gry nie przeszedłem. Gra powinna powodować satysfakcję, nie frustrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Przeszedłem to w 5 minut i nie wiem co w nie jest takiego trudnego? edit: a jednak nie bo w 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Podejrzewam, że to co napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie wiedziałem że jest jakiś path. Starą wersję przeszedłem w 3 minuty ( uploaduję już filmik ) a nową w 2,5 minuty. Seryjnie zrób coś z AI bo to jest za łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Uff Udało mi się przejść cała grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UweadFwdzGw Ok już się wrzuciło na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 To jest bez patcha, ale patch zmienia tylko trochę sposób walki z tym minigunnerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Jedna z milszych gier na GMC. Jest ladnie dopracowana, ale przydal by ci sie lepszy grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi