Adriann Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie działa mi download.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ja egzek, na twoim miejscu, dodałbym funkcję do dwójki(taki "extreme mode") zamiast robić całą masę programów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakby czasem komu nie działał ten link to zaraz podeślę nowy. Tylko się musi hostnąć :D >>DOWNLOAD<< Ten jest 100% pewny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Unexpected error occured when running the game grafika: intel gma x3100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 To raczej nie przez grafikę tylko chyba przez kodeki. Ale nie jestem pewien. EDIT: >>DOWNLOAD<< - normalna wersja z optymalizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja jak dojde w pierwszej misji do punktu za tą bramę to wyświetla mi unkown variable "X" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 error when running the game. (chyba, nie patrzyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ale teraz jak wyłączam ogień to mam 30/30 fps , a jak mam włączony to mam 12/30 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi