pawelpc Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Co sądzicie o obrazku w załączniku i co wam to przypomina? Gdyż nie wiem co o nim sądzić.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Co to $#@%# jest? Jakaś zielona plama z brązowymi plamkami - to mają być drzewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Za bardzo napaćkane liśćmi? Jak tak to poprawie. I na ile to oceniasz, chcę wiedzieć ile się jeszcze nauczyć.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To w niczym nie przypomina lasu top down, za dużo liści masz rację, ale tylko trochę. Przyłóż się trochę a nie nabazgrane w paincie jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 poobracaj tez te liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A to leprze? A ktoś pomógł mi zrobić konar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Leprze and na pewno nie lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Błagam, użyj nawet moich z Enfeeble tylko nie to... Wiem, że nie jest to jakiś majstersztyk ale na bank lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Co to mi przypomina? Wielkość Polski :D A drzew to nie przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 W pierwszej chwili myślałem, że to liść, potem, że mech, a w końcu - że zielone wymiociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Weź to chociaż pocieniuj o tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 To nie wygląda jak liście, a nawet powiem, że wygląda okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 @szpak Wygląda jak praca Copo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Bo wzorowałem się na jego drzewku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie wzoruj się na cieniowaniu Wojzax'a . Pamiętaj najwyższy punkt drzewa najjaśniejszy , zaś najniższy najciemniejszy :) Będzie wówczas to drzewo przypominać bardziej realistyczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pierwsze dwa lepsze, i to dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Imho można lepiej pocieniować : ) Ale i tak wydaje się bardziej realistycze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja jestem zieloniutki w grafice Paint to moje na razie jedyne narzędzie gdyż mam zły internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Paint to moje na razie jedyne narzędzie gdyż mam zły internet A co niby ma internet do programu graficznego z którego korzystasz? :o Wojzax Twoje drzewko jest okropne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 i będziesz dalej zieloniutki póki nie przerzucisz się z painta na coś innego. Nawet edytor z GMa jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Paint nie jest zły, można w nim na prawdę ładną grafikę zrobić, nie program a skill się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Trochę późno odpowiadam. Nie mogłem przez neta żadnych programów ściągać (2KB/s). Najlepszy byłby program z dużą ilością kolorów na palecie i dobrym przybornikiem.Spora paleta jak w tym programie http://1.1.1.3/bmi/download.chip.eu/ii/695..._3f10eaa8bf.jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Mogę Ci polecić darmowy program Paint. NET. Jest (przynajmniej dla mnie) bardzo wygodny + można do niego różne wtyczki ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No to GIMP. Nie wiem ile waży, ale dość mało, a program bardzo fajny :) Kolory sam sobie ustalasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Mam gimpa i nie ma stałej na ekranie palety kolorów a paint net jeszcze nie sprawdzałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Graphics Gale to idealny program do pixel arta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ale żeby umieścić tyle kolorów, żeby każdemu odpowiadały, to ekranu by nie starczyło :P A zmiana koloru nie boli. E: I w GIMPie przynajmniej nie ma takiej pixelozy, jak weźmiesz pędzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 ZeroXbot dobiłeś mnie z programem który potrzebuje .NET, sprawdzam co potrafi Graphics Gale o to mi chodzi aby mieć możliwość szybkiej zmiany kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi