taos Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tytuł: Hack Gatunek: Zręcznościowa Opis: Błędów od czorta. Myślę czy robić tą grę czy nie? Proszę o oceny B) STEROWANIE: Ruchy myszką Download: klik! 1mb Autorzy: Programowanie: Taos Fabuła: Taos Grafika: Taos Muzyka: niema Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a gdzie link do pobrania? ;x Do tego niepełny szablon :( E: o już dodał. Zaraz pobiorę i ocenię E2: Przy przejściu na pierwszy level, gra ścina na chwilę co często kończy się restartem. Przydało by się wcześniej jakieś odliczanie przed startem. A tak poza tym 'menu' do wywalenia, ogólnie graficznie brzydko. A sama rozgrywka? Nie chciało mi się nawet do mety dotrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A sama rozgrywka? Nie chciało mi się nawet do mety dotrzeć... za łatwe? za trudne? za głupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 poziom trudności jest w sam raz, poprostu nie ma nic ta gra, co by przyciągnęło gracza na dłużej. Nie wyróżnia się niczym przy innych grach tego typu, a grafika też nie zachwyca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 nic nie zachwyci w 1 wersji :jezor: Chodzi mi jedynie o opinie czy jeżeli doda się jakieś bonusy i inne takie bajery, grafikę, bardziej skomplikowane misje itp. Gra będzie wtedy przyciągająca i grywalna? lenin jakie są gry takiego typu? (podaj tytuły) A już myślałem, że wymyśliłem coś innowacyjnego :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 lenin jakie są gry takiego typu? (podaj tytuły) A już myślałem, że wymyśliłem coś innowacyjnego Może niekoniecznie takie same, ale działające na podobnej zasadzie (przeprowadź kursor przez labirynt i nie dotknij ściany). Fatk, Twoja gierka ma trochę inne działanie, ale to wciąż jest bardzo do siebie podobne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 LOL Co to jest,włącza mi się gra,nawet nie dotknę ściany i już przegrałem..dziwne i słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Gierka trochę słaba ;o Grafika razi w oczy i odrzuca. Po 2 minutach gry staje się już nudna :( Na razie nie oceniam, poczekam na nowszą wersję czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Adriann, może dotyka kursora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Co to jest ? nawet pierwszego poziomu nie mogę przejść ! Ta gra tak mi działa na nerwy, masakra, powinieneś nazwać tą grę NERWICA albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To nie moja wina że nie dasz rady tego przejść, a może masz nerwice? Lub nie masz koordynacji ;p ona chyba jest potrzebna do tej gry (mogę się mylić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No koordynacja jest potrzebna. A co do gry, to fajna mi się wydaje :D Tylko urozmaić ją o coś więcej niż tylko to podążanie krzyżyka za myszką i dotarcie do pliku :P Jak wyżej, na razie nie oceniam, poczekam na urozmaicenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie dotyka kursora właśnie,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie dotyka kursora właśnie,. To może dotyka ściany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 mnie już po patrzeniu na screeny oczy bolą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ja dam tylko 1/5 bo gra mi nie zaimponowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 projekt będzie zatem rozwijany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Po co pytasz czy kończyć grę skoro widzisz słabe noty i mimo to dalej to będziesz robić:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 bo nic tak nie mobilizuje człowieka jak dostać parę razy po tyłku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No może i tak :) Ale to trochę bez sensu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Właśnie z sensem. Przynajmniej wie, czego oczekują gracze, co się nie podoba a co trzeba zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) ja moją grę dalej dorabiam ,, Klockowy Kimonek '' chociaż że miała noty 2/5 ^_^ Edytowane 30 Listopada 2009 przez Mimek Post nic nie wnosi do tematu. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale zacznijmy od tego że sam jest graczem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopie Są Dla Ludzi Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ziomek nie bierz nic do siebie i rob dalej swoje ! ta gra jest dobra ale postaraj sie kiedys zrobic nastepna czesc i troche lepiej ok ? fajna gierka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Mi również gierka się całkiem podoba. Od grafiki można oczopląsu dostać ale potencjał w niej jest. Grałem tak długo aż nie przeszedłem. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) blueee grafa..... masz 3/6 Edytowane 30 Listopada 2009 przez Mimek 19. Punkt Regulaminu. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Mnie też się gra podoba i jak tu przedmówcy twierdzą nie patrz na oceny, wymień grafikę, dorób jakąś lepszą fabułę, bonusy i będzie lepiej. @up. Jesteś przykładem człowieka który motywuje do wszystkiego nie zważając na poprzednie posty, gdybyś je przeczytał dowiedziałbyś się, że grafika zostanie wymieniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak dla mnie to gra super. Gra wciąga (choć może poprostu zawsze gdy mi się nie udaje staram się to zrobić). Czy to normalne że gdy przejdę pierwszy lvl to mi grę resetuje. Chyba że jeszcze plansz nie dorobiłeś. :lol: grafa - 2/5 (spodobało mi się że kuleczka się obraca w drugą stronę co do kierunku skrętu) dźwięk - 0/0 (nie oceniam ale mogę wysłać kilka własnych utworów) grywalność - 5/5 :D (jak dla mnie wciągające jeżeli nie patrzeć na graficzki) ogólnie - 4/5 ^_^ (bo jak dla mnie zapowiada się fajnie) Jak chcesz to mogę pomóc przy pracy nad grą bo aktualnie nie robię żadnego projektu. ;) (uczę się w blenderze) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Fajna gra. Przeszedłem ją za 3 razem. Jak wyżej wymień grafikę, dodaj tło, muzykę i dorób więcej poziomów. Na razie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Fajne to nawet: grafika-2/5 fajnie się obraca to coś :) muzyka-0/5 grywalnosć-4/5 ogólnie- 3/5 Dodaj poziomy, a tak ogólnie to gra bardzo oreginalna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi