Nikas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 może być, tylko czy na filmiku w momentach np. z laserami w których włączasz spowolnienie czasu, nie łatwiej by było po prostu zastopować czas? musisz coś z tym zrobić, chyba, że jakoś automatycznie wybiera daną moc... 3.5/5 ale dostaniesz 4 : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 może być, tylko czy na filmiku w momentach np. z laserami w których włączasz spowolnienie czasu, nie łatwiej by było po prostu zastopować czas? musisz coś z tym zrobić, chyba, że jakoś automatycznie wybiera daną moc... Właśnie o to chodzi, że na niektóre obiekty działa tylko jedna moc, albo w ogóle. Te obiekty mają na sobie kolorową poświatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chyba odświeżę temat, ale mam pytanie - co z tą grą? Zapowiadało się tak pięknie, a teraz o niej zapomniałeś? Czy prace dalej idą? Mam nadzieję, że nie robisz innego projektu?? Wrzuć chociaż demo żebyśmy wszyscy zobaczyli jak się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Człowieku, on ma na głowie komercyjną grę, więc nie myśl, że priorytetem u niego będzie jakaś tam platformówka :P Z tego co wiem prace stoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Komercyjną w Gmie? :jezor: Pozatym to nie wygląda mi na "jakąś tam platformówkę". Po filmikach czuje, że ta gra byłaby hitem. Jeszcze tylko mógłby dorobić tryb na 2 albo przez neta i robić wyścigi w kilka osób - to by było zarypiste. E: Czy tą komercyjną gierką jest TLOA? To już ciekawsza byłaby ta gra... i więcej ludzi by kupiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Uwierz, to nie było by hitem ; ) Tak komercyjną, a nawet na Steamie - The Legends of Arkanoid. Chociaż osobiście i tak bym wolał to niż tloa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wielki refresh po roku. Necro~. Ekhem, a wiec do rzeczy: Przepisujemy TS od zera w C# i wypuszczamy za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ;/ Pomysł zerżnięty z Braida, w zasadzie nie sam pomysł a wykonanie. To jest trochę chore że ludzie zamiast inspirować się pomysłem i rozwinąć go według swojej myśli dodając nową niespotykaną mechanikę i gameplay , kopiują mechanikę gry która wyszła i zrobiła jakąś tam małą furorę ( tak samo jak każdy teraz chce swojego minecrafta zrobić ). Dlatego niestety tak mało jest prawdziwie dobrych twórców gier - większość jeżeli posiada umiejętności, to ni ch*** nie posiada za grosz kreatywności. btw. mam nadzieję że chociaż w tej wersji będzie autorska muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Przepisujemy TS od zera w C# i wypuszczamy za darmo. To on miał być płatny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 To on miał być płatny? nullbreaker też miał być płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Bagno, tyle lat już w "industry" pracujesz (9?), a nadal nie ogarniasz alt+printscreen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Każdy chce puścić grę komercyjną, ale po pewnym czasie stwierdza, że nic z tego nie wyjdzie i puszcza Ją za darmo żeby chociaż jedna osoba w nią grała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Postep prac. Przynajmniej wszystko dziala. :V A i - Farseer Physics fuck yeah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Podrzuć lepiej jakiś filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jump over them with RT button on your XBOX360 controller. lans XNA czy pad podpięty do pc-ta? w sumie ja też bym chciał móc pisać na currentgeny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Filmiku nie podrzuce bo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja tu widze rozdwojona klawiature, ekran crt, pada,i xboxa i miske z woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja tu widze rozdwojona klawiature, ekran crt, pada,i xboxa i miske z woda tam jest RROD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 aaaa, czerwone koleczko wokol wlacznika oznaczajace autoshutdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 aaaa, czerwone koleczko wokol wlacznika oznaczajace autoshutdown Nie, RRoD oznaczajacy specyficzny problem ze sprzetem. W moim przypadku zimne luty pod jednym z chip'ow BGA, alas - RAM'em. E: Ten temat jest juz nie aktualny. Zmiana: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi