Kargul Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam! Otóż mam bardzo poważny problem, nie wiem co robić. Otóż mam taki przykład Zelda online. Dla opisu powiem że tam jest tryb 'online' albo 'offline'. I jak wybieram którąś z funkcji to przenoszę się do następnego roomu gdzie się loguję ale wyskakuje mi blue screen i się mi restartuje laptop. Jak temu zapobiec? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 może coś więcej o systemie i laptopie na jakim odpalasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Hmm, nie wiem jaki mam system :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Gnysek ma rotfla, więc ja ci pomogę Mój Komputer -> Właściwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ja wiem dlaczego może się tak dziać, po prostu za słaby laptop, na laptopa mojego taty, Tibia po odpaleniu powodawała Blue Screen XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nie gadaj tu o tibii :P Komputer: Intel® Celeron® M CPU 450 @ 2.00GHz 1.99GHz, 448 MB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Coś z grą musi być, jeśli wyskakuje Ci: BLUE SCREEN OF DEATH!!!!!!!! :twisted: Wiem, poniosło mnie :D , ale mówię serio. Coś może być z grą. E: Co za lama mnie zareportowała?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ale ja to miałem i normalnie działało, może RAM? Tak go troche mało, mi się wydaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nie przekonasz się, jak nie sprawdzisz na jakimś kompie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 no dobra, sprzęt mamy, a co z systemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Systemik? Microsoft Windows XP Home edition Wersja 2002 Dodatek Service pack 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jeżeli u innych też tak masz to jakiś zakichany przykład a jeżeli tylko u siebie to raczej reinstall windowsa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Em, ja jesli mam zolty ekran to wystarczy ze zacisne piesc i mocno przypier........ w monitorek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Tylko on to chyba ma, mi działa normalnie, kumpel, tata, brat, też normalnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja też mam czasem żółty, ale "blue screen" to ekran jakiegoś błędu krytycznego, nie zabarwienie monitora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Możliwe że directX masz jakiegoś walniętego ja bym zaczął od przeinstalowania go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi