Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Tura #69 - Dom Strachu Zapraszamy do zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ech, gdyby nie kompletny brak czasu zrobiłbym genialną symulację :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A gdyby babka wąsy miała, to by dziadkiem była :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 CYTAT Chodzi o to by w grze przedstawić prawdziwie przerażające efekty, takie jak potwory, krew, flaki, dźwięki trzymające nas w ciągłym napięciu, totalna dezorientacja - wszystko, co Wam przyjdzie do głowy, jednak nie przesadzajcie, gra nie może wywołać ataku epilepsji ani zawału, ani gra nie może być przesadnie obrzydzająca. sad.gif A zapowiadało się tak fajnie... dla mnie na przykład nie było by fajne zobaczyć kolejnego wrzeszczącego screamera. to ma byc gra a nie jaja, bo to sie zdaje fajne... nie kazcie mi myslec o Was ze Wasza wyobraznia konczy sie na czyms takim :0 wierze ze ktos jednak bedzie na tyle pomyslowy aby wymyslec cos fajnego i nie typowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Może sam coś takiego wymyśl :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wszystkie prace szybko skasowałem. Nie głosuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi