borubarartur Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Nurtuje mnie pewne pytanie, czy w GM'ie mogę ustawić aby mój program(albo gra) uruchamiał mi się przy starcie systemu? A jeżeli tak to jak? Jest na to kod w GML'u lub jakis dll? Z góry dzięki za wszelką pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Wklej skrót w folder autostart w menu start ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 no ale jakby tak z pozycji GM'a to zrobić a nie ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jak to powiedział PsichiX, "nie pomagamy pseudohakerom i kompopsujom". Poczytaj sobie, gdzie w rejestrze kryją się tajne skróty do uruchamianych przy starcie aplikacji, i naucz się z helpa, jak dodać tam własny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dawids, ty mi tu nie cwaniakuj, chodzi mi tylko o proste uruchomienie programu przy starcie systemu, gdzie tam od razu haker, macie chyba na to jakieś uczulenie chłopaki, no cóż... więc pokieruje się starą zasadą "umiesz liczyć? licz na siebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dawids, ty mi tu nie cwaniakuj, chodzi mi tylko o proste uruchomienie programu przy starcie systemu, gdzie tam od razu haker, macie chyba na to jakieś uczulenie chłopaki, no cóż... więc pokieruje się starą zasadą "umiesz liczyć? licz na siebie" pomógł ci w drugiej części posta, a ty od razu "łeee nie pomogli mi tak jak chciałem nie podali mi na tacy łeee". dla mnie bardzo jasno to opisał. spróbuj, bo na własną rękę prawdopodobnie dojdziesz do tego samego (lub niczego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 spoko spoko, już sobie sam znajdę, dzięki za pomoc, jakąkolwiek :thumbsup: EDIT: DGHAAAA!! ZROBIŁEM!! DZIAŁA!! ekhm....no cóż, dzięki ci Dawidss, posłuchałem się twojej rady i doszedłem do tego już potem sam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi