LolikZabijaka Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam, mam pewien kłopot z jednym buraczyskiem na YouTube, otóż przeglądając dzisiaj filmiki natknąłem się na podkład muzyczny hymnu naszego kraju, niby nic w tym takiego, ale przeglądając komentarze, kilkukrotnie natknąłem się na komenty jednego użytkownika, który pisząc je podżegał do nienawiści i gadał teksty w stylu tu cytuję Mnie wykszatalcono wlasnie poto zeby takie polskie bydla jak ty gnoic i pokazywac glupim polaki gdzie jest ich miejsce, handlowac wami jak muzyny Jest takich komentarzy dużo dużo więcej, koleś pokazuje że nas nienawidzi, czy taki prostactwo można gdzieś zgłosić, aby władze YouTube ukrańcowały takiego pajaca ? Sytuacja martwi mnie o tyle, że ten debil mówi po polsku, a to przykre że "polak" namawia do nienawiści i kaleczy dobre imię polaków. Ten koleś zostawił mi w profilu taki komentarz : Twoje prostackie zachowanie nie rozczarowuje nikogo bo powszechnie wiadomo ze 60% Polaki to bydle, prostaki, tluki, zlodzije, pijaki.... a twoje chamstwo jest tylko tego potwierdzeniem ze wlasnie takimi intelektualnie ograniczonym polskim wulgarnym scierwem jestes... zrób prostaku najpierw mature, wladaj kilkoma jezykami obcymi zdobadz dyplpm akademicki i know how zycia jaki i savoir-vivre to moze przestaniesz byc prostakiem... Zauważyłem że jego kanał jest totalnie antypolski, czy jego zachowanie może być przejawem neonazizmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nie, raczej dysmózgii. Faciowi się nudzi i próbuje zrobić sensację. Albo też to ktoś, komu dopiekli prawdziwi antypolscy szowiniści i postanowił ich sparodiować, tyle tylko, że mu nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Moim zdaniem nie warto się zniżać do poziomu tego kogoś lub "czegoś", w moim odczuciu jest to zachowanie antypolskie, jednak on sam jest polakiem gdyż używając naszego ojczystego języka poniekąd uważa go podświadomie za język wyższy, godny uwagi, widać tu hipokryzje. Jeżeli ta osoba godzi w twoje uczucia, poglądy, obraża twój naród, ojczyznę to masz prawo bronić swojego. Na twoim miejscu zgłosiłbym ten fakt "władzą" YouTube, najwyżej powiedzą że nic nie mogą zrobić, ale jeżeli kolo łamie prawo to będą zmuszeni coś z tym zrobić, jeżeli zaś chcesz wystąpić osobiście na drogę prawną to lepiej popytaj się na forach prawnych. Szkoda, że nie dałeś nam linka do tych "komentarzy" bo trudno się do czegoś ustosunkować nie mając źródła jedynie subiektywne komentarze i cytaty (tylko z zaufania wierze tobie że są prawdziwe). Tej osobie można zadać tylko jedno pytanie: "Kto go tak zranił??", Kto go tak zranił że mówi takie rzeczy?? Nikt nie rodzi się z nienawiścią. Pamiętaj jeszcze, że leżącego najłatwiej kopnąć, dobić, lecz najtrudniej jest podać mu pomocną dłoń i wyrwać z tego bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 szczerze mówiąc na początku puściły mi nerwy po przeczytaniu jego komentarzy i puściłem mu kilka niepochlebnych słówek, ale potem napisałem do niego jak o tak zwanego człowieka, a on znów zwyzywał mnie od polskiego ścierwa. W tym filmie są te komentarze, ten koleś napisał ich sporo w różnych językach. @edit próbowałem z nim gadać normalnie na PW, ale on zwyzywał mnie od najgorszych, no i oczywiście mój naród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Widzę tu jeden plus: LolikZabijaka ma tylko 15 lat a już jest gotowy bronić swojej ojczyzny, narodowości :P Dla mnie jako patrioty-nacjonalisty (chyba nim jestem trudno jest się określić ) to miód dla uszu. Trochę tą osobę pojechałeś, więc lepiej nie wytaczać mu procesu. Ale lepiej zgłoś to władzą YouTube, będziesz miał może bardziej spokojne sumienie patrioty. Podkreślę to jego dusza jest zraniona. A ty zadałeś mu kolejny cios, naturalne jest to że się broni, poprzez atak, z kolei twój atak też był obronną, lepiej nie nakręcaj tego koła dalej, bo to nic dobrego nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 chętnie to zrobię, tylko gdzie to się zgłasza? bo nie wiem gdzie to trzeba kliknąć, żeby zgłosić władzom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.youtube.com/t/contact_us <- chyba coś tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Lol serio? Odpowiedzial bym tobie tak samo na jego miejscu, bo mimo wszystko, moge sie domyslic co do niego napisales, i szczerze, to tacy patrioci jak ty takie imie Polsce wyrabiaja : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ale on nie wyzywał tylko mnie, spójrz na inne jego komentarze, bezpodstawnie wyzywa naród polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 60% Polaki sooo true... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z mojego punktu widzenia karmisz trolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mnie wykszatalcono wlasnie poto zeby takie polskie bydla jak ty gnoic i pokazywac glupim polaki gdzie jest ich miejsce, handlowac wami jak muzyny jeśli chcesz bawić się w "dyskusję"/dokopywanie temu kolesiowi/karmienie trolla, piszesz mu, że też jest "polskim bydłem", raportujesz tło profilu lub jego filmy, blokujesz i po problemie. i zastanów się, o co chodziło z tymi muzynami i jak go wyksztalacono. btw. a jak mu odpisałeś, to już nie przytoczyłeś. czyżby bluzgi? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 kilka poszło, więc nie zamieszczałem bo bym warna dostał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 kilka poszło, więc nie zamieszczałem bo bym warna dostał :D i co się dziwisz, że tak ci odpisuje. tylko pogarszasz wizerunek Polaków lub właśnie karmisz trolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Srac, wyslalem zgloszenie. http://www.youtube.com/safety_help Głupie narzędzie YT nawala, by inaczej bym dał wszystkie jego komentarze, 1/3 filmów i profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 handlowac wami jak muzyny O ten urwysyn jeden(Urwiesz mi od internetu...:D) Nikt nie będzie mnie nazywał i innych murzynami. Stara go nie wychowała bo pewnie ma dwóch ojców i się wyżywa na polakach. Wiem poniosło mnie :) Trzeba to zgłosić na YT. BTW. Daj mi link do jego kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zauważyłem że jego kanał jest totalnie antypolski Mówi to osoba śmiejąca się z polskiego prezydenta i duchownego w strojach zbrodniarzy wojennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Polska =/= Polska wladza @Bass, Vader - Lol, patrioci sie znalezli. Sami wyzywacie ludzi od dresiarzy, emo, bucow, debili itp itd. i sie dziwicie ze dla was nikt nie jest mily ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Polska =/= Polska wladza @Bass, Vader - Lol, patrioci sie znalezli. Sami wyzywacie ludzi od dresiarzy, emo, bucow, debili itp itd. i sie dziwicie ze dla was nikt nie jest mily ; ) Emo są złe, bo się tną. Nie lubie emo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Emo są złe, bo się tną. Nie lubie emo :twisted: Przedtem napisałeś coś takiego: O ten urwysyn jeden Nikt nie będzie mnie nazywał i innych murzynami. Stara go nie wychowała bo pewnie ma dwóch ojców i się wyżywa na polakach. Moralność Kalego? Sam nie tolerujesz emosów. (Po za tym jesteś rasista bo uważasz że nazwanie kogoś murzynem to obraza!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Emo są złe, bo się tną. Nie lubie emo :twisted: A co jesli ci teraz powiem ze jestem emo? I ze mnie obraziles bo mowisz ze sie tne. 80% emo w zyciu nie widzialo narkotykow na oczy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 80% emo w zyciu nie widzialo narkotykow na oczy ; ) A te narkotyki to skąd się wzięły w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A te narkotyki to skąd się wzięły w tym temacie? PoxiPol ma bad tripa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Narkotyi zawsze sa na temat... Chodzi mi o to ze narkotyki zazwyczaj wprowadzaja ludzi w depresje, i pozniej sie umieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 hipisi nie mieli depresji i sie nie umierali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Bo hipisi nie sa emo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A emo nie biorą narkotyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ale lepiej zgłoś to władzą YouTube, będziesz miał może bardziej spokojne sumienie patrioty. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wolność_słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No tak jeżeli coś mu nie pasuje i się podnieca i denerwuje, czuje głęboki niepokój, to jak komuś to zgłosi (tu YouTube) to pomyśli że po problemie. Ludzix ja nie zakładam z góry co zrobi YouTube (ich sprawa), a żaden donos nie jest ograniczaniem wolności słowa!!! Edit 1. LolikZabijaka donosi!!? :P (ja tyż) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Od kiedy ja wyzywam emo? A dresem sam byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi