XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Czy znacie jakieś muzyki rockowe albo metal taki hardkor mocny bez praw autorskich ze mozna w grze uzyc? Jak nie to proszę o namiary na jakiś program typu ejay w ktorym mozna taką muzykę tworzyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 FL studio, lub szybciej napisz do kogoś kto by taką muzykę byłby w stanie stworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 a znasz kogos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 moze jak mi sie bedzie chcialo to cos zrobie :P z tym ze chwilowo nie mam dostepu do kompa (pisze z telefonu), wiec moze mi to troche zajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Myślę, że więcej osób będzie chętnych, gdy zobaczy, że gra już jest na zaawansowanym etapie produkcji. Są strony z darmową muzyką i najwięcej tam kawałków rockowych i metalowych właśnie, ale nie pamiętam do żadnej adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jak myślisz o mp3 i podobnych to raczej zapomnij. Darmowe znajdziesz, ale użycie ich w grze będzie bezprawne :P Za to w midi już powinieneś coś znaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A co to za różnica mp3, czy midi, boże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Z midi nie chodziło mi o komercyjne utwory w takim pliku. Poprostu łatwiej znaleźć jakąś darmową muzykę, którą można wykorzystać w grze, niż w mp3 gdzie zazwyczaj jest komercja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Można sobie skonwertować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Myślę że do waszej gry bardziej pasowałby hh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 czyli w midi moge sobie piosenki wkładać? np jakaś tam muza i ona jest w midi to sobie moge ją za free wziasc? albo jak wykonawcy juz nie żyją bo jest muza bitelsów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To, że wykonawcy nie użyją nie ma nic do rzeczy, bo prawa do niej należą do wydawcy (studia jakiegoś) A format nie wpływa na prawa autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Po primo: Prawa materialne do utworu wygasają 70 lat po śmierci kompozytora. Po sekundo: Rock/metal w midi - nie słyszałem gorszego pomysłu. Poza tym: jeżeli stworzysz sekwencję midi z transkrypcji czyjegoś utworu, to nadal będzie to bezprawne. Po tertio: Zakładam, że gra nie będzie komercyjna i wybacz, ale podejrzewam, że sławy dalszej niż lokalnie na gmclanie nie zdobędzie, więc raczej nie będą autorzy na ciebie polować. Po kwarto: Jeżeli chciałbyś, żeby ktoś to zrobił za ciebie, to za darmo, czy mogę się mylić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Po primo: Prawa materialne do utworu wygasają 70 lat po śmierci kompozytora. Nie zapominajmy też o prawach autorskich związanych z wykonaniem danego utworu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ściągnij open sourcową grę Death Illustrated, jest tam parę utworów na licencji Creative Commons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 a co to za licencja bo na wikipedi jest tak napisane ze trudno zrozumiec o co w niej chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie zapominajmy też o prawach autorskich związanych z wykonaniem danego utworu :P Jeżeli użyje oryginału, to nie musi pamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi