Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 rudyvsplacek!!tryb jednego gracza pobierz co o niej myslicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Gra robiona na szybkiego i warto chyba ją ściągnąć tylko dla muzyki. Przecież przeciwnik strzela taką serią, że tego się nie da ominąć i jedyny sposób, to wyjść za planszę by pokazać się z innej strony. Zmniejsz trochę częstotliwość kul, zwiększ ich szybkość, no i przydało by się, aby od czasu do czasu przeciwnik poszedł dokładnie w twoją stronę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Gra robiona na szybkiego i warto chyba ją ściągnąć tylko dla muzyki. Przecież przeciwnik strzela taką serią, że tego się nie da ominąć i jedyny sposób, to wyjść za planszę by pokazać się z innej strony. Zmniejsz trochę częstotliwość kul, zwiększ ich szybkość, no i przydało by się, aby od czasu do czasu przeciwnik poszedł dokładnie w twoją stronę. :) no własnie jak zrobic move in direction of point to jakis obejct?? ps. jaka była by zabawa przy równych szansach:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 direction = point_direction(x, y, obiekt_cel.x, obiekt_cel.y); speed = 5; Gdzie `obiekt_cel` jest obiektem docelowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 direction = point_direction(x, y, obiekt_cel.x, obiekt_cel.y); speed = 5; Gdzie `obiekt_cel` jest obiektem docelowym. dz zakol za szybki help ale mógłbys cos o gierce rzec:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Trudne ! Ale wygrałem 30 do 27 . Przynajmniej duży plus za to ze gra już nie jest multiplayer i można grać :) +++++++ . Mega plusik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Trudne ! Ale wygrałem 30 do 27 . Przynajmniej duży plus za to ze gra już nie jest multiplayer i można grać :) +++++++ . Mega plusik :P szykuje jush kolejnego bota:D ten jeszcze gorszy bo cały czas łazi za nami ale za to bardzo rzadko strzela po informuje jak wklepie na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 To powiem Ci fajną rzecz . Abyś zrobił boty do wyboru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 To powiem Ci fajną rzecz . Abyś zrobił boty do wyboru . wklepane niestety boty nie do wyboru placek jest łatwiejszy po nim kolejny bot rudy gra po tym samym linkaczem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mi zuca sie na oczy jeden blad tej gry. :sp_ike: Czemu naboj wylatuje ze srodka chlopka a nie z pistoleta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mówiłem mu żeby zrobił jakiś karabin maszynowy trzymający na środku . Ale widocznie nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mi zuca sie na oczy jeden blad tej gry. :sp_ike: Czemu naboj wylatuje ze srodka chlopka a nie z pistoleta? to jest ciezkie do zrobie moge zcentralizowac sprita w pukcie strzlenaia ale promien skretu jest ogrymny a tak to mi cos nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mi nadal nie działają gry grygorza ... ta zacina się zaraz podczas planszy z napisem naciśnij spacje ... ale autor pomimo moich apelów zbytnio się tym nie przejmuje, więc to już ostatnia gra jakąś ściągnąłem tego autora ... Co do pocisków to można wykorzystać funkcje lenghtdir_x i lenghtdir_y ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mi nadal nie działają gry grygorza ... ta zacina się zaraz podczas planszy z napisem naciśnij spacje ... ale autor pomimo moich apelów zbytnio się tym nie przejmuje, więc to już ostatnia gra jakąś ściągnąłem tego autora ... Co do pocisków to można wykorzystać funkcje lenghtdir_x i lenghtdir_y ... wysyłałem ci cs w gm6 jak go skompilowałes to chodził ??? nie wiem co moze nie tak byc zamieszcze wersje bez muzy jak chcesz bo muza jest w mp3 i dlatego moze cos sie chrzanic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 To problem z muzą ... niedoszedłem jeszcze tylko dlaczego bo inne gry mi normalnie chodzą ... Jak będę dokładnie wiedział o co biega to dam Ci znać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mi nadal nie działają gry grygorza ... A mi śmigają jak trzeba. Na kolegi kompie to ledwo sie toczy , on ma kompa lepszego niż ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czesto tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W większości przypadków na pewno to wina sprzętu(procesor,karta graficzna,pamięć itp...) Można do archiwum RAR z grą dodać plik napisany w Notatniku z konfiguracją komputera na którym grę zrobiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi