szpaq99 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ejo >!> Zrobił by mi ktoś przykład animacji chodzenie i biegnięcia (stick man) i nie sklejone w gifa. Animacje mają być dość płynne, Bo ja nie wiem jak się za to zabrać więc proszę o przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 tutaj jest ładnie pokazane :) i można zapisać w osobne pliki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Można to na stickach aż tak płynnej animacji nie chce i nie chce jej robić w c4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ściągnij program "pivot" i na nim klatka po klatce w bardzo łatwy sposób robi się animacje sticków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 hyhy, tyle że jemu nie chodzi o animacje GIF ale o animacje szkieletową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 psysiu tak ale w bmp błagam was nie składajcie tego w gifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Widziałem przykłady ragdolli w GMPhysics, może na yyg znajdziesz coś dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Poraz setny nie chce radgoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Sam na początku poprosiłeś o to... Zrobił by mi ktoś przykład animacji chodzenie i biegnięcia (stick man) Tak więc w końcu czego szukasz? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Może chodzi o stripa w bmp z ładnie narysowanym szkieletem tj. template/szablon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tak stripa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 A niby czemu bmp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Boze chcecie to dajcie gifa ale ma być stickman chodzący i biegający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Klejowi chodziło raczej o to, czemu akurat BMP a nie przykładowo PNG ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi