sfinkss Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 chciałbym się Was spytać czy znacie jakieś że tak powiem, rodzaje gier co by można grać przy stole od ping ponga (jakieś od 4 do 7 osóB) ja znam jedną 'goniec', np. 3 osoby po jednej stronie, 3 po drugiej stronie, po odbiciu piłki trzeba lecieć na drugą strone stołu i tak każdy pokolei, aż do finału gdzie zostają dwie osoby. znacie inne? jest mi to potrzebne bo szykuje się długie granie w ping ponga, a ta jedna gra może się znudzić ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 u mnie to się nazywało bieganiec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 goniec? Ja to znam jako wariat. EDIT: Lol, co kraj to obyczaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Teraz wymyśliłem. "Flypong" :P Gracie normalnie, ale piłeczka nie może dotknąć stołu :D Taka powietrzna, szybka bitwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A ja teraz wymyśliłem "Bitwa Snajperów" - odbijacie piłkę tak, żeby nie dotknęła stołu i żeby strzelić innych w głowę, gracie do 20 pkt, przewaga > 2pkt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 strzelić innych w głowę Ja bym to nazwał "head - pong" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ja znam wariację "Bitwy snajperów" - zamiast trafiać piłką w głowy innych graczy, trafia się paletką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ja znam wariację "Bitwy snajperów" - zamiast trafiać piłką w głowy innych graczy, trafia się paletką. Albo stołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 kamienie zamiast piłeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Co do pierwszych kilku postów : goniec, bieganiec, wariat u mnie to się zwało karuzela :D a co do tematu to raczej nic nie wymyślisz, za małe pole do popisu - chyba, że byś chciał już coś całkiem kretyńskiego ( z resztą sam widzisz po postach :) ), choć nawet ta karuzela mi pod to podchodzi. Singiel, debel i git, nic więcej. --- możesz zrobić w sumie grę na dwa stoły, ustawiasz jeden obok drugiego i można przebijać na ten po prawej i po lewej. Więcej biegania, ale łatwo można punkty zdobywać. Za łatwo. Trzeba ustalic, że nie można grać krótkich piłek - i wtedy nawet można sobie pograć. No i trzeba stać zdecydowanie dalej od stołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 w sumie dwa stoły są, ale nie ma miejsca żeby je ustawić jakkolwiek razem; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Co do pierwszych kilku postów : goniec, bieganiec, wariat u mnie to się zwało karuzela :DU mnie to był biegany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 wpisujcie miasta!!!!!!!!1111oneoneone A tak na serio to zamykam ten temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Lol, u mnie była (a raczej jest) - Amerykanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi