fervi (Skovv) Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witajcie! Robię z kolegą grę MMORPG o Star Wars (:P) I on nie wie czy używanie nazwy Star Wars i tych wszystkich Jeti jest legalne, bo chcemy zrobić grę komercyjną (ew. niekomercyjną). Ja mówię, że nie, ale on twierdzi, że jest jakaś gra Harry Potter Online czy cuś i tam wszystko normalnie. Jak ktoś raczy uszczęśliwić nas odpowiedzią :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Napisz do Georga Lucasa zgodzę na stworzenie gry opartej na uniwersum Gwiezdnych Wojen. Jeżeli się nie zgodzi to zawsze pozostaje Ci wspaniały i magiczny świat Syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Możecie robić spokojnie o ile nie będziecie jej sprzedawać. @up i up2: Nie opowiadajcie bzdur :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Tak na pewno, spytaj się Jypego, tym bardziej, że napisał, że prawdopodobnie komercyjna, co oznacza, uwaga!... DO SPRZEDAWANIA. Więc nie pieprz głupot grabarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 http://www.lucasarts.com/support/contact.html piwo się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 I on nie wie czy używanie nazwy Star Wars i tych wszystkich Jeti jest legalne sorry, ale poległem xD nie, nie można wykorzystywać biednych Jeti - to też istoty, może z przydużymi stopkami, może zbyt owłosione, ale są objęte programem ochrony wymarłych gatunków, więc odpada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Możecie robić spokojnie o ile nie będziecie jej sprzedawać. @up i up2: Nie opowiadajcie bzdur :o Bzdury to ty pleciesz. Niezależnie czy gra jest komercyjna czy nie, bez pozwolenia od właściciela praw autorskich nie możesz nic zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tylko że rzadko kto się czepia jeśli produkcja jest nie-k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tak samo nikt się nie czepia, kiedy niepostrzeżenie zawiniesz czipsy ze sklepu, ale to jednak przestępstwo >.> Kiepsko, że wybraliście akurat Star Wars, bo Lucas ściga nawet piszących fanfiction :D Tym niemniej nie przejmowałbym się wykorzystywaniem dowolnych trademarków, projekt padnie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tak samo nikt się nie czepia, kiedy niepostrzeżenie zawiniesz czipsy ze sklepu, ale to jednak przestępstwo >.> Kiepsko, że wybraliście akurat Star Wars, bo Lucas ściga nawet piszących fanfiction :D Tym niemniej nie przejmowałbym się wykorzystywaniem dowolnych trademarków, projekt padnie jutro. Wykroczenie. Kradzież czipsów to wykroczenie, do tego jest to niska szkodliwość społeczna. No chyba, że będzie to kradzież zuchwała (np. poprzez rozcięcie torebki starszej pani, lub odwiert pod sklepem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Naprawdę wierciłeś pod sklepem? Bo piszę twoją biografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ja sie kiedyś jak byłem młody wbiłem do biedronki przez ściane na stoisko z colą(czy polo-koką), przypadkowo bo przypadkowo ale całą biedronke przeze mnie remontowali. Przez was czuję się gorszy :( Ale przynajmniej nic nie ukradłem. (ciekawy jestem czy uchwyciła mnie kamera, jeśli tak to chciałbym zobaczyć miny ludzi, robisz sobie zakupy a tu jakiś poj*b wlatuje przez ściane, wstaje krzyczy i ucieka :D zonk :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ja sie kiedyś jak byłem młody wbiłem do biedronki przez ściane na stoisko z colą(czy polo-koką), przypadkowo bo przypadkowo ale całą biedronke przeze mnie remontowali. Przez was czuję się gorszy :( Ale przynajmniej nic nie ukradłem. (ciekawy jestem czy uchwyciła mnie kamera, jeśli tak to chciałbym zobaczyć miny ludzi, robisz sobie zakupy a tu jakiś poj*b wlatuje przez ściane, wstaje krzyczy i ucieka :D zonk :D ) ja jak byłem mały miałem 3 nosy i 2 penisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 i 2 penisy. Bigshark is you? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ja jak byłem mały miałem 3 nosy i 2 penisy. nie zazdroszcze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 powinieneś =) trójkąty to by było coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 bardziej mi o te nosy chodzi :( Zresztą 2 pary jaj przy jednej c... to za wiele na moje nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Whoa. Przez chwilę był offtopic, a potem już przeszliście na drugą stronę. To jest bardziej na temat niż sam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 bardziej mi o te nosy chodzi :( Zresztą 2 pary jaj przy jednej c... to za wiele na moje nerwy 2 panisy != 2 pary jaj =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 no bez jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 EJ fervi, robicie konkurencję dla nowej gry mmo w uniwersum SW od bioware ? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi