OsamodasxD Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nie wiem dlaczego, ale jak tylko chcialem wprowadzic drobna zmiane w kodzie gry lub dodac jakikolwiek klocek wyskakuje mi nieznany blad z GM'a i ze gra nie moze zostac uruchomiona - mimo ze sa to banalne czynnosci nie wplywajace na tworzenie sie bledow w grze. Zdazalo sie wam juz cos takiego? Bo to nie jest wina projektu na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Restart kompa. Wtedy zobacz, bo czasem z komputerami dzieją się niezrozumiałe rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 wraz to samo, nawet przeinstalowanie gm'a nic nie dalo.... ten blad wyskakuje mi raz na czas nie wiadomo z kad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 A podasz co piszę ten błąd, albo dasz screen ? No bo wiesz... musimy wiedzieć o co chodzi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 wraz to samo, nawet przeinstalowanie gm'a nic nie dalo.... ten blad wyskakuje mi raz na czas nie wiadomo z kad... No tak. Pirat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Pokaż błąd bo jasno widzami nie jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 pirat- chcialbys XD juz sie naprawilo, nie wiem czemu ale jak utworzylem room od nowa to wszystko zaczelo dzialac, mimo to THX za udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nie chciałbym, ale legalną wersję da się zainstalować trzy razy. To znaczy, że został Ci raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nie chciałbym, ale legalną wersję da się zainstalować trzy razy. To znaczy, że został Ci raz. nie koniecznie, a jak już miał ten błąd? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 może pamięci miał mało? mi tak sie robilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi